Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Виконувач обов’язків керівника прокуратури здійснив особистий прийом громадян, які перебувають у Луцькому сізо (Фото)

Органи обласної прокуратури постійно тримають на контролі стан додержання прав громадян.

Фото пресслужби прокуратури Волині.

Виконувач обов’язків керівника прокуратури здійснив особистий прийом громадян, які перебувають у Луцькому сізо (Фото)

3 серпня 2021 року, виконувач обов’язків керівника Волинської обласної прокуратури Олег Губчак відвідав Луцький слідчий ізолятор.

Насамперед він цікавився питаннями додержання конституційних прав громадян, які там утримуються, у тому числі питаннями їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення. Також Олег Губчак вислухав усіх, хто захотів звернутися до нього на особистий прийом.

На всі ці звернення у визначений чинним законодавством термін буде надано відповідь.

Зауважимо, що органи обласної прокуратури постійно тримають на контролі стан додержання прав громадян, які перебувають у місцях
несвободи. Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув’язнених громадян в обласній прокуратурі запроваджена  «гаряча лінія».

Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув’язнених громадян в обласній прокуратурі запроваджена  «гаряча лінія».

Органи обласної прокуратури постійно тримають на контролі стан додержання прав громадян, які перебувають у місцях
несвободи. 

За номером (0332) 28-08-37 та на електронну пошту [email protected] громадяни, інтереси чи права яких порушено під час затримання, ув’язнення чи відбування покарання, можуть у робочі дні з 8:00 до 17:00 години звернутися у прокуратуру та повідомити про ці порушення.

За цими повідомленнями прокурори організовують перевірки та, за наявності підстав, вживають заходи до поновлення порушених прав.

Читайте також:  У Луцьку затримали неврегульовану мігрантку з Узбекистану (Фото)

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel