Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У луцькому пологовому будинку пацієнтів обстежуватимуть новим апаратом

Сучасно.

Фото Луцької міськради.

У луцькому пологовому будинку пацієнтів обстежуватимуть новим апаратом

Луцький клінічний пологовий будинок використовуватиме новітню мобільну рентген систему IMAX 101A

20 липня 2021 року КП «Луцький клінічний пологовий будинок» отримав ліцензію на користування мобільною рентген системою IMAX 101А, що була придбана ще у лютому 2021 року за 1 760 000 грн. Наявність такого рентген обладнання – одна з обов’язкових вимог НСЗУ в умовах закупівлі медичних послуг за всіма напрямками надання медичної допомоги, йдеться на сайті Луцької міськради.

За допомогою ІМАХ 101А лікарі вже за декілька хвилин отримують точний результат у електронному вигляді та можуть діагностувати хвороби й відхилення.

Придбання настільки дороговартісного обладнання стало можливим завдяки співпраці Луцької міської ради, пологового будинку та Національної служби здоров’я України.

За словами директора Луцького клінічного пологового будинку Сергія Сябрука, мобільна рентген система IMAX 101А оптимально поєднує в собі надійність, універсальність і простоту управління, забезпечуючи цим виконання точних і безпечних рентгенографічних досліджень. Обстежити пацієнтів таким рентгеном швидко та зручно завдяки простому керуванню, а також, що важливо — мобільності приладу: за потреби обладнання можна оперативно перевезти до іншої палати, швидко увімкнути та повернутись до роботи. 

За допомогою ІМАХ 101А лікарі вже за декілька хвилин отримують точний результат у електронному вигляді та можуть діагностувати хвороби й відхилення. Робоча станція рентген системи працює з ноутбуком, не вимагаючи підключення до мережі, що дає змогу швидко передавати зображення. Пристрій оснащено дозиметрами для контролю радіологічних процедур, захистом від перенапруги, надлишкового струму, перевантаження.

Читайте також: Вакцинація від COVID-19 не єдиний інструмент, яким можна зупинити пандемію.

Telegram Channel