Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Анатолію дзвонять і кажуть: «Ви мертві» (Відео)

«Шишацький суд мене 2010 року похоронив. Я в шоці!»

Фото із сайту suspilne.media.

«Анатолію дзвонять і кажуть: «Ви мертві» (Відео)

Полтавця суд визнав покійним

45-річний Анатолій Маковський (на фото) хотів відновити свої документи, проте дізнався, що у нього є свідоцтво про власну смерть. Заяву щодо визнання його мертвим подала дружина, яка не могла вийти з ним на зв’язок близько трьох років. Вона звернулася у суд, бо самій важко було утримувати сина через складне матеріальне становище, і мала намір оформити пенсію у зв’язку із втратою годувальника. Анатолій розповів, що тоді проживав у Полтаві, але дійсно не спілкувався з родичами та знайомими.

Заяву щодо визнання Анатолія Маковського мертвим подала дружина, яка не могла вийти з ним на зв’язок близько трьох років.

Про свою «смерть» чоловік дізнався після того, як його звільнили із в’язниці. Він хотів відновити ідентифікаційний код через податкову інспекцію. «Мені телефонують і кажуть: «Так і так, розумієте, ви мертві». Видали, що Шишацький суд мене 2010 року «поховав». Я шокований», — ​розповів Маковський.

Адвокат Дарина Маллінікова в коментарі «Cуспільному» заявила, що суд повинен був ретельніше перевіряти інформацію про смерть чоловіка, бо причини, які були вказані в заяві жінки, не достатні для такого рішення.

Микола ДЕНИСЮК.

Читайте також у нас: «Друзі закопали на смітнику, а мати 17 років чекала на сина: знайшли рештки 16-річного хлопця (Відео 18+)».

Telegram Channel