Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Модернізацію десяти освітніх закладів у Луцьку завершать до 1 вересня

Група архітекторів розробила індивідуальний дизайн фасаду для кожного закладу.

Фото із сторінки Ігоря Поліщука у Facebook.

Модернізацію десяти освітніх закладів у Луцьку завершать до 1 вересня

Про це під час свого щотижневого звіту розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук

Зі слів мера, цього тижня перевірили, як відбувається завершення робіт у дев’ятьох дитячих садочках та в КП «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 – професійний ліцей Луцької міської ради», пише ІА Волинські новини.

Ми найняли групу архітекторів, які розробили індивідуальний дизайн фасаду для кожного закладу, тому це ще й питання естетики.

«У чотирьох садочках роботи вже фактично завершили. Під час цих робіт відбувається капітальне утеплення фасаду, утеплення даху та заміна вікон і дверей на енергозберігальні, ремонт цоколю й інші супутні роботи. Ефект від цих покращень є значним, це допомогає зекономити від 30% до 50% бюджетних коштів в умовах постійного зростання вартості газу та електроенергії. Ми найняли групу архітекторів, які розробили індивідуальний дизайн фасаду для кожного закладу, тому це ще й питання естетики», - зазначив Ігор Поліщук.

Читайте також: Герой України з Волині командуватиме військами «Південь».

Міський голова наголосив, що ремонтні роботи в десятьох зазначених навчальних закладах завершать до 1 вересня 2021 року.

Telegram Channel