Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Під час розгортання прапора України затримали іноземця у футболці з російською символікою (Відео)

Отакої!

Скріншот з відео.

Під час розгортання прапора України затримали іноземця у футболці з російською символікою (Відео)

Чоловік говорив англійською мовою. При цьому ображав учасників патріотичного флешмобу

У центрі Одеси затримали провокатора-іноземця у футболці з російською символікою.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, до адміністративної відповідальності притягнуть 26-річного іноземця за порушення громадського порядку під час урочистостей з нагоди Дня Державного прапора на Приморському бульварі.

На чоловікові була футболка з російським триколором і написом «Росія».

Як наголошується, сьогодні під час розгортання прапора України на Потьомкінських сходах чоловік поводився зухвало і провокував конфлікт з громадянами, які приєдналися до заходу.

Не реагуючи на вимоги правоохоронців припинити хуліганство, чоловік намагався втекти, як тільки його запросили до відділення поліції.

Зараз правопорушник дає з цього приводу пояснення в територіальному відділі поліції. Відносно нього будуть складені протоколи за статтями 173 (дрібне хуліганство) і 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У соціальних мережах очевидці повідомили, що молодий чоловік прийшов на Приморський бульвар, де учасники патріотичного флешмобу одягали в вишиванку пам'ятник Дюку де Рішельє. На чоловікові була футболка з російським триколором і написом «Росія».

Читайте також: Українська блогерка назвала Росію улюбленою країною: у скандал втрутився Медведчук (Відео).

Невідомого передали співробітникам поліції.

Як наголошується, він заявив, що просто - турист, є громадянином США і повинен зв'язатися з президентом США Джо Байденом. Чоловік також стверджував, що його «оточують нацисти», що поліцейським подобаються нацисти, що у нього немає зброї та інше. Очевидці кажуть, що мова невідомого нагадувала набір завчених фраз. У те, що трапилося розбирається поліція.

Реклама Google

Telegram Channel