Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Назвали найкращих чоловіків серед знаків зодіаку

Вірите в гороскопи?

Фото Pixabay.

Назвали найкращих чоловіків серед знаків зодіаку

Виходячи заміж, закохана жінка впевнена, що її наречений стане найкращим чоловіком

На жаль, покладені на того чи того чоловіка надії виправдовуються далеко не завжди. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, з яких виходять найкращі чоловіки зодіаку, передає ТСН.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки —  найсімейніший знак зодіаку, вони вже заздалегідь налаштовані на створення міцних взаємин із коханою людиною, тому розлучаються вкрай рідко. Домом вони займаються не гірше — а часто і краще — представниць прекрасної статі, і охоче беруть на себе обов'язки, які ми звикли вважати жіночими. Стосується це і виховання дітей — з них виходять чудові няньки і вихователі. До того ж, чоловіки-Раки дуже цінують затишок, тому у домі, в якому вони живуть, завжди буде комфортно жити.

Раки —  найсімейніший знак зодіаку, вони вже заздалегідь налаштовані на створення міцних взаємин із коханою людиною, тому розлучаються вкрай рідко.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви — фанати чистоти і ладу, і їх за чоловіків варто вибирати тим представницям прекрасної статі, які цінують в людях саме ці якості. В іншому разі хорошого життя не вийде — чоловік-чепурун буде дратувати другу половинку постійними нотаціями і бажанням все перекласти і переставити так, як він вважає за потрібне. Щоправда, вони можуть згладити вироблене ними неприємне враження своєю пристрастю до кулінарії — отримати чоловіка, який обожнює готувати, мрія будь-якої жінки.

Лев (23.07 – 21.08)

Лев упевнений в тому, що його дружина — вітрина його професійної успішності і добробуту, тому він буде робити все для того, щоб вона мала вигляд, як то кажуть, на всі сто відсотків. Одяг у дружини чоловіка-Лева повинен бути найстильнішим, прикраси — найдорожчими, зачіска і манікюр — ідеальними, і коштів вони для цього не шкодують. До того ж, представники цього знака не занудствують, не чіпляються і не скандалять зі своєю другою половинкою — вони поступливі і доброзичливі, а тому життя з ними — суцільне задоволення.

Читайте також: Що віщують зорі: гороскоп на 6 - 12 вересня.

Реклама Google

Telegram Channel