Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Активістам та блогерам, які висвітлюють засідання ТСК щодо «вагнергейту», відключили інтернет та заблокували роботу - Погребиський

Олександр Погребиський.

Фото 5 канал.

Активістам та блогерам, які висвітлюють засідання ТСК щодо «вагнергейту», відключили інтернет та заблокували роботу - Погребиський

Ветеран переконаний, що влада намагається «замилити» розслідування

На засідання псевдоТСК, де розглядали питання «вагнергейту», не допустили військовослужбовців, які хотіли надати важливу інформацію для розслідування. Активістам, які висвітлювали роботу «комісії», відключили інтернет

Про це повідомив учасник російсько-української війни, громадський активіст і блогер Олександр Погребиський на сторінці у соціальній мережі Facebook, інформує 5 канал.

«Сьогодні мали заслухати військовослужбовців, які хотіли повідомити ТСК важливу інформацію стосовно «вагнергейту». Їх не допустити до засідання».

«Сьогодні в будівлі комітетів ВРУ, де проходило засідання ТСК імені Зеленського та ОПЗЖ, на якому мали розглядати питання «вагнергейту», після того як активісти в онлайн режимі запитали голову ТСК Мар‘яну Безуглу, чи будуть викликати на ТСК Зеленського, в будівлі, де засідала ТСК, відключили wi-fi та мобільний інтернет (LTE)», – розповів громадський діяч.

«Слуги» бояться простих запитань», – зауважив він.

Олександр Погребиський переконаний, що влада намагається «замилити» розслідування питання про зрив спецоперації по затриманню російський найманців з ПВК Вагнера, які вбивали українців на Донбасі.

Читайте також: Парламентська ТСК мала викликати Єрмака і Зеленського для пояснень по «вагнергейту» – Андрій Парубій​.

«Сьогодні мали заслухати військовослужбовців, які хотіли повідомити ТСК важливу інформацію стосовно «вагнергейту». Їх не допустити до засідання», – також розповів він.

Реклама Google

Telegram Channel