Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Квіти в букетах: назви та що символізують

Троянди – основа сучасних букетів.

Фото «UFL».

Квіти в букетах: назви та що символізують

Мова квітів є складною темою, адже один неправильний рух може стати справжньою проблемою для людини

Доводиться вибачатися або навпаки якось виправляти ситуацію в кращу сторону. Іноді квіти є своєрідною мовою спілкування тільки між двома людьми. Так зване «квіткове листування» має місце бути, якщо люди закохані і подобаються один одному.

Забарвлення пелюсток є центральним елементом розуміння всього. Вибрані квіти завжди відрізняються певними відтінками. Вони можуть мати загальне значення або яке-небудь конкретне. Іноді за допомогою квітів вдасться на щось натякнути або про щось попросити.

Троянди – основа сучасних букетів

Саме троянда вважається королевою всіх кольорів. Це багатогранна рослина з великою кількістю значень. Підбираючи оптимальний букет квітів необхідно заздалегідь визначитися з їх кількістю і кольором. Саме колірна символіка дозволить висловити всю гаму людських емоцій. Як символ троянда має кілька значень, а основний поділ йде за кольором:

  • білі (відмінний спосіб виразити найвищі почуття по відношенню до коханої людини);
  • бордові (тільки щиро закохані люди висловлюють свої емоції такими квітами);
  • жовті (символ щасливої дружби і глибокої поваги до людини);
  • червоні (традиційний символ любові, який показує пристрасть і незнищенний союз);
  • сині (штучно виведений відтінок, який показує загадковість і таємничість людини).

Крім того є пурпурні і чорні відтінки, які використовуються в наш час вкрай рідко.

Коли дарують півонії?

Кремові відтінки цих квітів символізують красу і чистоту. Сьогодні піони можна вважати справді універсальними квітами. Їх доречно використовувати окремо або в складі букетів, щоб організувати кілька варіантів подарунків:

  1. Весілля. Вдасться побажати безхмарного шлюбу молодятам завдяки особливій формі півоній. Ніжний кремовий відтінок також може доповнити композицію букета;
  2. Побачення. Бажано, щоб побачення було тільки на початку відносин. Можна проявити креативність і доповнити півонії якимось оригінальним подарунком;
  3. День народження жінки. Важливо, щоб жінка була в віці. Необхідно вибирати персиковий колір, а не білий.

З усіма кольорами і букетами можна ознайомитися на сайті компанії «UFL», де також є можливість замовити композицію і оформити доставку в будь-яку точку Києва. Професійні флористи підготують композицію відповідно до запитів і переваг, враховуючи і побажання винуватця торжества.

 

Telegram Channel