Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Звинячому на Волині знову сіли за парти через 50 років (Фото)

Рідна школа через пів століття покликала нас до свого порога.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

У Звинячому на Волині знову сіли за парти через 50 років (Фото)

У цій школі на Горохівщині зібралися випускники, які закінчили навчальний заклад 50, 40 і 30 літ тому

Отримавши очікуване запрошення «Рідна школа чекає Вас», на свою батьківщину поспішило легкокриле дружне звиняченське земляцтво.

– Немає людини, яка на висоті життєвих років не поверталася б думками чи спогадами в дитинство та юність. Завжди незабутньо робити це вдається з колишніми однокласниками, посивілими, багатими своїми досягненнями й успіхами. Сідаємо за парти, дивимося одні на одних і пригадуємо, що незліченно багато дитячих пустощів вмістилося в шкільних класах і коридорах, скільки дороговказних знань звідси ми з вдячністю несемо, доки живемо. Радіємо, бо бачимо, що наша школа молодіє євроремонтами, сучасними меблями, всім, що потрібно для хорошого навчання й розцвіту юних талантів, – із гордістю розповіла староста сіл Звиняче й Красів Тетяна Панасюк.

Особливо гарними випускники бачаться тоді, як вітаються зі своїми вчителями. Не можуть надивитися одні на одних, наговоритися, назгадуватися. Як от із авторитетним директором Петром Миколайовичем Ройком, із багатьма класними керівниками, вчителями-предметниками.

… Тим, хто відійшов у засвіти, несуть квіти на могили.

Так було і цього разу.

 – Радіємо, бо бачимо, що наша школа молодіє євроремонтами, сучасними меблями, всім, що потрібно для хорошого навчання й розцвіту юних талантів, – із гордістю розповіла староста сіл Звиняче й Красів Тетяна Панасюк.

Рік 2021-ий знаковий учням Звиняченської школи ювілейним: у ньому побачення зі школою відбулося з випускниками, які закінчили навчальний заклад 50, 40 і 30 років тому. Жаль, звісно, що не вийшло приїхати на її поріг всім в один день, однак усі повернулися до своїх домівок із найгарнішими враженнями.

– Дасть Бог, збережемо в очах вогники життєрадісності й ще не раз зберемося на чергову прегарну зустріч, якою гордитиметься школа, – переповіла мрію всіх Тетяна Панасюк, випускниця 1979 року. Її, ексголову Звиняченської сільської ради, яка повсякчас переймається потребами навчального закладу, раді бачити на своїх рандеву учні всіх років.

– Хотілося б у найближчий ювілей побачити всіх шкільних друзів-випускників здоровими і щасливими. А рідній школі вкотре бажаємо почуватися щасливою наставницею багатьох дітей і многоліття, – поділився враженнями випускник 1991 року, староста сіл Вільхівка, Ярівка, Терешківці, Ощів, Софіївка, Діброва, Вільгельмівка Василь Казун.

Частинкою поваги до школи представники всіх трьох випусків залишили гарні подарунки, а головне, вже вкотре заручилися гарною думкою про те, що вона їх завжди чекає.

Рідна школа через пів століття покликала нас до свого порога.
Рідна школа через пів століття покликала нас до свого порога.
 
 

Випускники 1971, 1981 і 1991 року Звиняченської школи.

 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також у нас: «У громаді біля Луцька наступного тижня відкриють дитсадок (Фото)​».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel