Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рожищенщині прибрали урочище «Чебені» (Фото)

Молодці!

Фото Рожищенської міської громади.

На Рожищенщині прибрали урочище «Чебені» (Фото)

З ініціативи «Екологічного патруля Рожищенської громади» молодіжний простір «City life» спільно з педагогами і вихованцями КЗПО «Рожищенський БДТ», працівниками міської ради і Дільниці благоустрою долучилися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

У відпочинковій зоні зібрали та вивезли на спеціалізований полігон твердих побутових відходів майже п’ять кубометрів сміття. В основному це – пляшки, одноразовий посуд, пакування від різних товарів, йдеться на сайті Рожищенської міської громади.

Після прибирання смачними стравами усіх частував кухар Олександр Ковальчук.

Зібрали та вивезли на спеціалізований полігон твердих побутових відходів майже п’ять кубометрів сміття.

«Урочище «Чебені» облюбували відпочивальники та рибалки не тільки з Рожищенської громади, але і з сусідніх. Їдучи на відпочинок за десятки кілометрів, люди привозять різні наїдки та напої. На жаль, пакування та порожні пляшки залишають не у спеціально облаштованих місцях, а там, де відпочивали і на придорожній лісовій смузі», – зауважують організатори.

 

 Довідково: ініціатива «Екологічний патруль Рожищенської громади» молодіжного простору «City life» створена за підтримки МОМ у рамках проєкту «Долучайся, взаємодій, створюй. Молодь за розвиток згуртованих і сталих громад».

Читайте також: Ковельські школярі прибрали берег Турії.

Telegram Channel