Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У партійних рейтингах лідирують «Європейська Солідарність» і «Слуга народу» – опитування КМІС

Опитування проведене 10 – 15 вересня.

Фото Pixabay.

У партійних рейтингах лідирують «Європейська Солідарність» і «Слуга народу» – опитування КМІС

Різниця в результатах підтримки цих двох партій – у межах статистичної похибки

Політсилам «Європейська Солідарність» та «Слуга народу» українські громадяни готові віддати перше-друге місце в рейтингах політичних партій – такими є результати соціологічного дослідження КМІС.

Згідно з ними, партію «Слуга народу» підтримують 20% тих, хто збирається голосувати і визначився зі своїм вибором. «Європейську Солідарність» підтримують 17,4% серед тих, хто визначився з вибором.

Партію «Слуга народу» підтримують 20% тих, хто збирається голосувати і визначився зі своїм вибором. «Європейську Солідарність» підтримують 17,4% серед тих, хто визначився з вибором.

Різниця в результатах підтримки цих двох партій – у межах статистичної похибки, кажуть у КМІС, тобто тобто вони приблизно з однаковим результатом ділять перше-друге місце.

Читайте також: Бутусов: «Слуги» не хочуть заслухати Бурбу про Вагнергейт і не хочуть, щоб українці дізналися, що сталося​.

Третє-четверте місця розділилося між ОПЗЖ (11,6%) та «Батьківщиною» (10,8%), різниця в підтримці цих двох партій теж у межах статистичної похибки.

Реклама Google

Опитування проведене 10-15 вересня 2021 року серед 2002 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера. Статистична похибка не перевищує 2,4%.

Як повідомляв 5.ua, 81% українців негативно ставляться до російського президента Володимира Путіна. Також переважно негативне ставлення і до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Telegram Channel