Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пакунок маляти повертається! Але коли прибуде на Волинь?

Нарешті! Тому – «Кохайтеся, чорноброві, та не з москалями...»

Фото із сайту pakunok.info.

Пакунок маляти повертається! Але коли прибуде на Волинь?

Уже наступного тижня пологові будинки та центри соціального захисту у всіх регіонах України отримають свої бебі-бокси

Майже рік матусі України очікували на повернення бебі-боксів у пологові будинки. І ось довготривалі тендерні процедури із закупівлі нарешті закінчено. Міністерство соціальної політики України оголосило компанію-переможця, а перші Пакунки вже зібрані та чекають на відправку.

Починаючи з наступного тижня, пологові будинки та центри соціального захисту у всіх регіонах України отримають свої бебі-бокси. Логістичний центр під зав’язку заповнений та готовий до відвантаження перших подарунків для новонароджених.

Укладений договір із виробником Пакунків малюка дозволяє закупити 53 000 бебі-боксів із загальною економією 63 млн. грн для держави.

Нагадаємо, що через невчасне проведення тендеру десь вони закінчилися ще у лютому, але вже навесні Пакунків малюка не було ніде. Розвозка останньої партії бебі-боксів у кількості 50 000 штук була остаточно завершена у кінці лютого 2021 року.

Укладений договір із виробником Пакунків малюка дозволяє закупити 53 000 бебі-боксів із загальною економією 63 млн. грн для держави.

А проведення тендерних процедурна закупку нової партії боксів затрималось внаслідок помилок, допущених у тендерній документації, довготривалого вибору закупівельної організації та необхідності внесення поправок до закону.

Реклама Google

Укладена тендерна рамкова угода із постачальником боксів є дійсною до кінця 2021 року. На початку 2022 року Міністерство соціальної політики має провести новий тендер. Сподіваємося, що він відбудеться вчасно, і матусі зможуть отримувати бебі-боксина постійній основі та без перебоїв.

Читайте також у нас: «В Польщі українка народила четверню. Сім’я під загрозою депортації​».

Telegram Channel