Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Протягом доби бойовики на Донбасі порушили перемир'я вісім разів, поранено українських воїнів

Війна на Донбасі триває з 2014 року.

Фото: Операція об'єднаних сил.

Протягом доби бойовики на Донбасі порушили перемир'я вісім разів, поранено українських воїнів

Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення в порівнянні з попередньою добою не змінилася

У вівторок, 28 вересня, бойовики на Донбасі вісім разів порушили домовленості щодо припинення вогню, поінформував у Facebook вранці 29 вересня пресцентр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

«Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення в порівнянні з попередньою добою не змінилася. Російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню. [...] Унаслідок бойових дій два військовослужбовці Об'єднаних сил дістали вогнепальні поранення. Воїни перебувають у лікувальному закладі, стан їх здоров'я – задовільний», – указано в повідомленні.

Унаслідок бойових дій два військовослужбовці Об'єднаних сил дістали вогнепальні поранення. Воїни перебувають у лікувальному закладі, стан їх здоров'я – задовільний.

У пресцентрі розповіли, що бойовики у вівторок відкривали вогонь у районі населених пунктів Кримське (з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї), Павлопіль (з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї) та Кам'янка (зі станкових протитанкових гранатометів і мінометів калібру 120 мм), а біля Лебединського та Широкиного застосовували безпілотники для скидання осколкових гранат.

«Протягом поточної доби, 29 вересня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. [...] На ворожі провокації наші військовослужбовці відкривали адекватний вогонь, чим змусили супротивника припинити обстріли», – підкреслили у штабі ООС.

Про втрати вранці в середу не повідомляють.

Читайте також:Залишилися дружина і двоє дітей. Стало відоме ім'я військового, який загинув на Донбасі 26 вересня

Telegram Channel