Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українських чиновників-дармоїдів пропонують щеплювати не від Covid-19, а від Corupcia-21

Чи допоможе?

Фото glavcom.ua.

Українських чиновників-дармоїдів пропонують щеплювати не від Covid-19, а від Corupcia-21

Відповідна петиція карколомними темпами збирає голоси на свою підтримку

Андрій Хлопонін зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію доволі несподіваного змісту.

«Шановний Пане Президенте. Просимо Вас відмінити примусову вакцинацію громадян від грипу Sars Cov-19 через сильне перебільшення цієї проблеми. Вакцинація виявляється майже примусовою, тому що на не вакцинованих співробітників державних установ і організацій чиниться тиск з боку керівництва , звучать погрози і примус до звільнення, тим самим вводячи в страх і відчай простих громадян. Люди бояться втратити засоби до існування, а це дуже схоже на новий варіант геноциду здорового населення. Виявляється, що після півтора року так званої «пандемії»(яка, підкреслюємо, не має занадто переважаючих наслідків у порівнянні зі звичайним зимовим грипом) люди, які не хворіли , або хворіли без ускладнень , як при звичайному грипі переходять до категорії соціально небезпечних і підлягають насильницькому порушенню вже їх права на безпечне існування у вигляді щеплення препаратами сумнівного походження. Виявляється, стійкі до вакцини громадяни повинні бути піддані небезпеці отримати побічні наслідки дії вакцини в майбутньому.

Зробити українським чиновникам щеплення від корупції.

Вважаємо, що небезпека вірусу Covid-19 сильно перебільшена Всесвітньою організацією охорони здоров'я з метою подальшого лобіювання інтересів виробників вакцини. І ці інтереси зовсім не збігаються з інтересами Держави Україна і Народу України.
Визнаємо,що цей вірус більш шкідливий для здоров'я громадян, але не настільки,щоб робити з цієї проблеми глобальний виклик.
Дійсно важкі наслідки громадяни і економіка держави відчувають не від кількості зайнятих хворими ліжкомісць у лікарнях, а від заборон, які ця ,так звана пандемія, спричинила для бізнесу і громадян. Через заборони і обмеження багато працівників і працедавців втратили змогу заробити собі на існування і на лікування в тому числі і від Covid-19. Держава в цілому втрачає прибутки і ще більше видавлює людей, змушуючи їх шукати кращого і спокійнішого життя закордоном. Ми втрачаємо набагато більше людей не через їх смерть внаслідок цієї хвороби, а через утиски і примус до НЕБЕЗПЕЧНОГО вакцинування.

За півтора року майже всі люди так чи інакше проконтактували з вірусом. Цього статистика не покаже, бо більшість перехворіла легко або й зовсім виявилась стійкою до хвороби і до лікарів не зверталась.

Прохання полягає в наступному:

1) Щоб зберегти здоров'я людей і зменшити соціальну напругу відмінити повністю примусову вакцинацію від Covid-19. Залишити можливості тільки для добровільного її застосування.

2) Дозволити громадянам інших країн відвідувати Україну без вакцинації.

3) Дозволити бажаючим з інших країн працювати в Україні без вакцинації.

4) Відмінити всі заборони, пов'язані з Covid-19.

5) Зменшити закупку вакцини від Covid-19 і збільшити за рахунок цього можливості для стандартного лікування(ліжко-місця , антибіотики та інші супутні витрати). Дати можливість людям жити нормальним життям не чіпаючи їх особистий простір і право на існування.

6) Запростити для іноземців процедуру оформлення документів для перебування і праці в Україні.

7) Заборонити національним ЗМІ сіяти паніку стосовно Covid-19.

8) Зробити українським чиновникам щеплення від корупції», - йдеться в тексті петиції.

Зареєстрована 29 вересня петиція протягом доби вже зібрала понад 300 голосів на свою підтримку.

Реклама Google

Читайте також: «Кузня на Рибальському», попри тиск влади, спустила на воду катер для МВС України.

Telegram Channel