Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
У Володимир-Волинському ЦНАПі повідомляють про нову супер сучасну послугу (Відео)

Просто зі смартфону можна передати копію своєї ID-картки, свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційного коду.

Скріншот з відео volodymyrrada.gov.ua.

У Володимир-Волинському ЦНАПі повідомляють про нову супер сучасну послугу (Відео)

Мова про шеринг документів через застосунок Дія

Для того, щоб звернутись до ЦНАПу за отриманням певної послуги уже не потрібно носити з собою цілу теку із копіями документів, адже віднедавна основними з них можна поділитись просто із власного смартфону з допомогою шерінгу електронних цифрових документів.

Для того, щоб звернутись до ЦНАПу за отриманням певної послуги уже не потрібно носити з собою цілу теку із копіями документів.

Нова послуга, котра у Володимир-Волинському центрі надання адміністративних послуг стала доступною ще із 17 червня поточного року, полягає в отриманні цифрової копії документу із застосунку Дія для надання тієї чи іншої послуги адміністраторами ЦНАПу.    

Шеринг – це новітній спосіб надання копій цифрових документів, який збільшує ефективність роботи ЦНАПу і скорочує час на обробку та перевірку документів заявників.

Для того, щоб скористатись зручною функцією шерінгу електронних документів потрібно мати на своєму смартфоні встановлений застосунок Дія із завантаженими електронними документами, якими можна поділитись, зчитавши з допомогою сканера QR-код, що знаходиться над віконечком адміністратора. Таким чином просто зі смартфону можна передати копію своєї ID-картки, свідоцтва про народження дитини, ідентифікаційного коду та довідки внутрішньо-переміщеної особи, що є дуже зручно та швидко, адже уже за лічені секунди копії документів опиняются на електронній пошті ЦНАПу.

Про те, як працює сервіс та про усі його переваги розповіла начальник управління  «ЦНАП» Алла Троць. Деталі – у відео нижче.

    Читайте також: У Володимирі для підлітків запустили послугу ID-14

Реклама Google

Telegram Channel