Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Ковельський ПТУшник зґвалтував неповнолітню

При цьому підозрюваний був у стані алкогольного сп’яніння.

Фото із сайту thelogicalindian.com.

Ковельський ПТУшник зґвалтував неповнолітню

На Волині судять учня другого курсу ДНЗ «Ковельський ЦТПО» за те, що він зґвалтував неповнолітню дівчину

Днями Ковельський міськрайонний суд виніс ухвалу, якою застосував щодо неповнолітнього підозрюваного захід у виді домашнього арешту на два місяці, пише ІА Волинські новини.

Як ідеться у постанові, неповнолітній підозрюється в тому, що 21 вересня о 21.30 неподалік гуртожитку ДНЗ «Ковельський ЦТПО» на вулиці Відродження у Ковелі він зґвалтував неповнолітню дівчину. При цьому підозрюваний був у стані алкогольного сп’яніння. В результаті насильницького статевого акту потерпіла отримала тілесні ушкодження статевих органів.

В результаті насильницького статевого акту потерпіла отримала тілесні ушкодження статевих органів.

Слідча за погодженням прокурора звернулася до суду з клопотанням про застосування відносно неповнолітнього підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Неповнолітній підозрюваний та його захисник не були проти щодо запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, однак просили обрати такий захід із забороною залишати житло в нічний час. Водночас адвокат вказував на те, що наразі підозра є необґрунтованою.

Читайте також: Справа Роналду про зґвалтування наближається до фіналу

В підсумку суд задовольнив клопотання слідчої, застосувавши щодо неповнолітнього підозрюваного запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту на строк два місяці.

Telegram Channel