Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Волинські школярі отримали відзнаки за досягнення у спорті

Пишаємося!

Фото з сайту Волинської ОДА.

Волинські школярі отримали відзнаки за досягнення у спорті

Програма заходу передбачала презентацію популярних серед молоді рухових активностей і видів спорту, міні-турнірів, челенджів та флешмобів

Кубок та диплом І ступеня Міністерства освіти і науки України: за перемогу на ІІІ літній Гімназіаді України волинських школярів відзначили  нагородами під час всеукраїнського заходу «Challenge Fest», який відбувся 10 жовтня у Рівному.

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОДА.

За підсумками змагань юні спортсмени зайняли почесне 6 місце серед 25 областей.

Відтак, збірні команди школярів Волині, які брали участь в 11-ти видах спорту Гімназіади, вибороли перше місце у загальнокомандному заліку серед ІІ групи областей. Вони обігнали команди Івано-Франківського, Полтавського, Хмельницького, Донецького, Запорізького, Рівненського, Житомирського та Закарпатського регіонів. Окрім того, за підсумками змагань юні спортсмени зайняли почесне 6 місце серед 25 областей.

Урочисте вручення відзнак відбулося під час всеукраїнського заходу «Challenge Fest», який провів Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із ГО «Українська федерація учнівського спорту».

Читайте також: Волинські спортсмени завоювали бронзу на кубку України з тхеквондо.

Telegram Channel