Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
 Поворознюк: «Я Шахтар просто панічно ненавиджу. Ми заберемо у них очки»

Олександр Поворознюк.

Фото із сайту sport.ua.

Поворознюк: «Я Шахтар просто панічно ненавиджу. Ми заберемо у них очки»

Президент «Інгульця» розповів, як ставиться до донецького клубу

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк розповів, як ставиться до донецького «Шахтаря», передає Спорт.юа.

Я вболівав все життя за «Шахтар.

«Я вболівав все життя за «Шахтар», тому що мені весь час не подобалися тренери київського «Динамо», починаючи з Блохіна. Але після того, як «Шахтар» так вчинив з нами, тепер для мене табу, я «Шахтар» просто панічно ненавиджу. Я все зроблю, щоб забрати у них очки, коли вони до нас приїдуть.

«Шахтар» почав нас звинувачувати в тому, що ми не включили підігрів поля [в Кропивницькому]. Хоча мій директор розмовляв з їхніми представниками. Вони, навпаки, просили, щоб підігрів не включали, щоб там не було каші. Інакше бразильці ноги поламають перед відпусткою. Ми накрили, зробили все, що вони просили. А потім вони приїхали і вже заздалегідь знали, що матчу не буде.

Я подзвонив Палкіну і запропонував на наступний день зіграти на «Олімпійському». Або ж я готовий оплатити будь-який стадіон. Де хочете, там і давайте грати, куди скажете – ми приїдемо. Він відповів: ні, бразильці вже взяли квитки, технар і все. Вони злякалися грати, і настрій у мене був просто божевільний».

Читайте також: Де Дзербі: «Ми робимо все, щоб виграти УПЛ. Треба створити труднощі Динамо»

Нагадаємо, у минулому сезоні «Інгульцю» було зараховано технічну поразку (0:3) в матчі УПЛ проти «Шахтаря». Поєдинок не відбувся через неготовність поля, оскільки не був включений підігрів.

Telegram Channel