Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Шевченко може повернутися у збірну

Ми спілкуємося, все добре.

Фото УАФ.

Шевченко може повернутися у збірну

Це офіційна позиція УАФ

Президент УАФ Андрій Павелко розповів про рівень спілкування з Андрієм Шевченком та висловив надію знову побачити фахівця на чолі збірної України, передає Футбол24.

«Я його привітав з днем ​​народження, він мене привітав з днем ​​народження. Це життя... Давайте це не виділяти. Ми спілкуємося, все добре. Я вважаю те, що зараз важливо – це наше майбутнє. І всі кроки, які ми робимо – заради майбутнього українського футболу.

Сподіваюся, що через деякий час Шевченко попрацює в різних системах футболу, і ми обов'язково побачимо його тренером національної збірної.

Сподіваюся, що через деякий час Шевченко попрацює в різних системах футболу, і ми обов'язково побачимо його тренером національної збірної. Це дуже яскрава фігура у світовому і європейському футболі, і буде дуже корисно, щоб він отримав додатковий досвід в інших клубах або збірних, і повернувся ще більш досвідченим, щоб Україна дійшла не до чвертьфіналу, а вже до фіналу і там боролася за перемогу на чемпіонаті світу або Європи», – сказав Павелко у ефірі Профутбол Digital.

Читайте також: Поворознюк: «Я Шахтар просто панічно ненавиджу. Ми заберемо у них очки»

Нагадаємо, що Андрій Шевченко припинив роботу зі збірною України після Євро-2020. У нього та його тренерського штабу закінчився термін дії контрактів, а домовитися з УАФ про нові не вдалося. Після цього обидві сторони публічно звинуватили одна одну в тому, що трапилося. Павелку та Шевченку приписували особистий конфлікт.

 

Telegram Channel