Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Міщенко: «Агент обіцяв Локомотив і $100 тисяч, а поїхали до Маріуполя»

Думаю, що будь-хто з молодих поплив би, голова закрилася і теж захотів би перейти в той час.

Фото пресслужби ФК Амкар.

Міщенко: «Агент обіцяв Локомотив і $100 тисяч, а поїхали до Маріуполя»

Колишній гравець «Динамо» - про причини відходу з клубу

Колишній гравець «Динамо» Олег Міщенко розповів, чому пішов з київського клубу, пише Спорт.юа.

«Динамо» - це любов усього мого життя.

«Динамо» - це любов усього мого життя. Я туди приїхав і відразу став своїм. Єдине, про що я шкодую у своїй кар'єрі, що у 18 років я послухав агентів і пішов з «Динамо» сам. Ось за це реально дуже шкодую. Послухав, тому що був такий «дуже хороший» агент Алібаєв, може, він і є, я не знаю. Він мені пропонував «Локомотив».
 
Я тоді - дурник молодий, 17 років, із села, батьки бідні. Алібаєв подзвонив мені і сказав, що «Локомотив» пропонує 10 000 доларів зарплату і 100 000 доларів підйомних. Думаю, що будь-хто з молодих поплив би, голова закрилася і теж захотів би перейти в той час.

Читайте також: Україна буде несіяною, якщо вийде до плей-оф ЧС. Названа дата жеребкування (Рейтинг)

Щоб ви зрозуміли, мене Ігор Суркіс викликав на розмову тричі. Мені тоді ще Артем Мілевський говорив, що Суркіс всіх викликає одного разу, а мене вже тричі. Було і таке. В результаті контракт я не продовжив і поїхав з «Динамо». Дзвонить мені Алібаєв і каже: «Ну що, поїхали в «Маріуполь», в Першу лігу». Я кажу: «Ти що, кінчений? Ти ж мені обіцяв «Локомотив». Він сказав, що там генеральний змінився і у нього вже немає виходу туди», - сказав Міщенко. 

Telegram Channel