Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
З Луцької автостанції зняли три міжобласні рейси

Нові правила.

Фото з відкритих джерел.

З Луцької автостанції зняли три міжобласні рейси

Усе через те, що водії не провакцинувалися

У Луцьку на автостанції № 1 не дозволили вийти на маршрут водіям на трьох міжобласних рейсах: до міст Львів, Івано-Франківськ та Вінниця. Причиною цього стала відсутність щеплення проти коронавірусу у водіїв. Про це повідомляє Суспільне.

Штраф за порушення нових правил перевезень для перевізника становить від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Зі слів очільниці підприємства, штраф за порушення нових правил перевезень для перевізника становить від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Не виїхав у рейс до Львова о 7:00 з луцької автостанції № 1 водій Ігор Курилович. Як розповів чоловік, диспетчер не дозволив вийти на маршрут через відсутність щеплення.

«За пасажирів говорили, за водіїв нічого не казали... Не пустив диспетчер і все, не дала путьовку. Зараз десь буде збирати та везти проходити тести. Я не поїду», – зазначив водій.

У пасажирів перед посадкою перевіряють квитки та сертифікат вакцинації або результати ПЛР-тестування. Водій на маршруті Польща – Житомир Роман Сорока розповів: якщо відповідних медичних документів немає, пасажира на маршрут не беруть.

Як додала керівниця підприємства автобусних перевезень Інеса Корнейчук, у зв'язку з запровадженням нововведень прогнозують зменшення кількості пасажирів на 30 %.

Читайте також: Нові правила у громадському транспорті: що потрібно знати.

Telegram Channel