Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Лікар назвав найбільшу помилку вакцинованих від коронавірусу

Якщо людина, яка має природний імунітет після одужання від коронавірусу, вирішить зробити щеплення проти COVID-19, вона отримає гібридний імунітет. Тепер вчені довели, що саме він ефективніше справляється з новими штамами вірусу.

Фото 24 канал.

Лікар назвав найбільшу помилку вакцинованих від коронавірусу

Львівський лікар Тарас Жиравецький звернувся до всіх вакцинованих українців

Він заявив, що щеплення від коронавірусу не на 100% захищає від зараження. Ба більше, не дає людині «зелене» світло.

Про це він написав у своєму телеграмі.

При цьому, вакцинація також навіть не дає гарантії, що перебіг хвороби буде легким. Про це написав Тарас Жиравецький, головний лікар одного з діагностичних центрів Львова.

Разом з тим – вакцинуватися необхідно, навіть якщо ви вже перехворіли на коронавірус. Це може захистити вас від госпіталізацій та смерті. Як повідомили у МОЗ, 95% госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня – невакциновані.

Щепленим від коронавірусу потрібно максимально захищати себе від можливого інфікування, так само як і нещепленим.

За словами медика, щепленим від коронавірусу потрібно максимально захищати себе від можливого інфікування, так само як і нещепленим.

– Найбільша помилка вакцинованих, що багато хто з них думає, що не може заразитися вірусом, а якщо заразиться, то тест можна не здавати і вірус вони не передають. А крім того в них «зелене світло» з сертифікатом на всі масові заходи і пропуск куди завгодно, – написав Жиравецький.

Він нагадав, що зараз дуже важливо зробити щеплення, оскільки ситуація важка. Наприклад, тільки у Львівській області 90% госпіталізованих пацієнтів – нещеплені.

Читайте також:Скількох людей може заразити одночасно інфікований Дельта-штамом

Джерело: 24 канал
Telegram Channel