Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Горохівщині капітально відремонтують дорогу (Фото)

Нарешті.

Фото Горохівської міської громади.

На Горохівщині капітально відремонтують дорогу (Фото)

На території Горохівської міської територіальної громади триває капітальний ремонт доріг місцевого значення

Служба автомобільних доріг у Волинській області розпочала капітальний ремонт дороги О030206 від львівської траси (село Терешківці) /Н-17/ до залізничної станції «Звиняче», йдеться на сайті Горохівської міської громади. Перемогло у тендері ТОВ «Волиньдорбуд», яке планує виконати роботи за 127 мільйонів 999 тисяч гривень. Планується капітально відремонтувати понад 7 кілометрів дороги, облаштувати 7 зупинок громадського транспорту і тротуари у селі Звиняче.

 

 Також розпочато капітальний ремонт автомобільної дороги С030203 Ватинець-Уманці-Пустомити-/Н-1/. Планується облаштувати 12 кілометрів автодороги на відрізку Ватинець – Уманці. Переможцем тендеру визнано ТОВ «Данко», яке запропонувало виконати роботи за 174 мільйони 748 тисяч гривень.

Планується капітально відремонтувати понад 7 кілометрів дороги, облаштувати 7 зупинок громадського транспорту і тротуари у селі Звиняче.

Паралельно у селах Горохівської територіальної громади зараз триває ямковий ремонт доріг. Сьогодні, 23 жовтня, проводили ямковий ремонт доріг у селах Журавники, Сільце, Скобелка і місті Горохові.

 

 Читайте також: Сума вражає: очисні колишнього Горохівського цукрового заводу продали.

Telegram Channel