Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Від коронавірусу в один день померло подружжя: щеплення не робили, місяць боролися за життя

Подружжя не було вакцинованим.

Фото Pixabay.

Від коронавірусу в один день померло подружжя: щеплення не робили, місяць боролися за життя

Чоловік і жінка завжди говорили, що помруть в один день. Так і сталося - медики не змогли їх врятувати

У Новояворівській лікарні на Львівщині від коронавірусу в один день померли чоловік та жінка. Медики у реанімації місяць боролися за життя подружжя, проте врятувати інфікованих не вдалося.

Жінка Марія померла зранку 26 жовтня, а її чоловік Володимир – надвечір. Про смерть подружжя розповіла сестра померлої Леся Баранюк на свої сторінці у Facebook.

Вона завжди жартувала, що вони помруть в один день, а він додавав: «Тільки ти трохи швидше». 

«Все життя разом: школа, одруження у 18 років, народження чудових синів і прекрасної доні, одна палата в реанімації впродовж місяця. Вона завжди жартувала, що вони помруть в один день, а він додавав: «Тільки ти трохи швидше». Так і сталось – вони померли в один день. Володя зміг прожити без дружини лише 12 годин», – написала Баранюк.

Як пише 24 канал, за словами головного лікаря Новояворівської лікарні імені Юрія Липи Григорія Мороза померлим було по 66 років. Їх госпіталізували з пневмонією ще 29 вересня. Щеплення від коронавірусу подружжя не робило. Володимир раніше пережив інфаркт, а у його дружини діагностували цукровий діабет. Чоловікові кілька років тому робили операцію. Однак йому вдалося прожити трохи довше, ніж Марії.

За словами Мороза, впродовж вересня-жовтня у Новояворівській лікарні від коронавірусу померло 59 людей. Усі вони були невакцинованими.

Читайте також: Помер чоловік, який потрапив у ДТП в Нововолинську.

Telegram Channel