Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Баскетболістки Прометея зіграють у Лізі чемпіонів в Туреччині (Анонс, Трансляція)

Загалом же нашій команді цей суперник цілком під силу, хоча і в змозі завдати чимало проблем.

Фото пресслужби СК Прометей.

Баскетболістки Прометея зіграють у Лізі чемпіонів в Туреччині (Анонс, Трансляція)

Елязиг Iль Озель Iдаре(Туреччина) - БК Прометей (Україна). 27 жовтня. 18:30. EuroCup Women. Груповий етап. Група В. 3 тур. Елязиг (Туреччина).Елязиг Iль Озель Iдаре Спор Салону. Трансляцiя - Youtube.com/FIBA

До поєдинку третього туру групового етапу EuroCup Women жіноча команда «Прометея» підійшла у статусі одноосібного лідера групи «B», пише пресслужба СК Прометей.

Тільки вона після двох турів не має поразок, а серед усіх команд розіграшу популярного турніру цього сезону, які на даний момент мають стовідсотковий результат, лише у відомих французького «Вільнев д'Аск» та іспанської «Валенсії» різниця м'ячів краща, ніж у команди Вікторії Большакової.

Наша команда має провести другий поспіль виїзний поєдинок.

Наша команда має провести другий поспіль виїзний поєдинок. Цього разу її суперником буде турецький клуб «Елязіг Iль Озель Iдаре», який представляє місто Елязиг на сході Туреччини з населенням близько 570 тисяч мешканцiв за даними 2009 року. 

Найвище досягнення «Елязіг Iль Озель Iдаре» - перемога у Кубку Турецької Федерації у 2019 році, а нинішній розіграш EwroCup Women суперник «Прометея» проводить у статусі чвертьфіналіста торішнього турніру. Тоді команда здобула три перемоги на груповому етапі, а у плей-оф з рахунком 67:77 поступилася угорському «Атомерому Сексард», добре знайомій «Прометею» команді по спiльному виступу у груповому раунді.

Наразі «Елязіг Iль Озель Iдаре» вже не вдасться пройти перший етап турніру без поразок. Після перемоги на своєму майданчику над «Уні Дьєром» (74:67) в першому турi, тиждень тому турецька команда програла на виїзді румунському «Сепсі» з рахунком 47:62 і пропустила його на друге місце.

Поєдинок із «Прометеєм» буде для «Елязіг Iль Озель Iдаре» лише п'ятим офіційним у нинішньому сезоні. У кваліфікаційному раунді EwroCup Women команда місцевого наставника Азіза Аккайї обіграла грецький ПАОК (80:76), а в чемпіонаті Туреччини стартувала з чутливої ​​поразки від «Хатайаспора» (61:103), ще одного з шести представників Туреччини в EuroCup Women. Так що цілком можна припустити, що «Елязіг Iль Озель Iдаре» сезону 2021/2022 зараз знаходиться лише на початку свого становлення.

Читайте також: Баскетбол: Прометей зустрінеться з італійським Динамо у Лізі чемпіонів (Анонс, Фото, Відео)

Сьогоднішній «Елязіг Iль Озель Iдаре» – багатонаціональна команда. Захисницi Колбі Морган та Ліндсей Пуллiам представляють США, 26-річна форвардиня Альбіна Ражева - Росію, її колега з амплуа Ганна Брих - Білорусь, 33-річна Ому Туре, яка може зіграти на позиціях 4 та 5 номерів, має паспорти одразу двох країн - Сенегала та Франції. Серед місцевих гравчинь виділяється Меліке Ялцiнкайа, яка у матчах нинішнього сезону в середньому забирає на щитах 10 підбирань.

Загалом же нашій команді цей суперник цілком під силу, хоча і в змозі завдати чимало проблем. Побажаємо їй успіху в завтрашньому матчі, а за його ходом можна буде спостерігати починаючі з 18:30 на YouTube каналi ФIБА.

 

Telegram Channel