Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Одинадцятирічна волинянка видала збірку власних віршів

Соломія Ващук.

Фото Лесі Влашинець.

Одинадцятирічна волинянка видала збірку власних віршів

Одинадцятирічна Соломія Ващук навчається в Горохівському ліцеї №1 імені Івана Франка. Навчальний заклад гордиться здібностями й щирою вдачею одинадцятирічної зіроньки Горохівщини, а цими днями здійснилася одна з прегарних мрій дівчинки : її книга з барвисто розфарбованою обкладинкою побачила світ тиражем 100 примірників у видавництві «Надстир’я»

Герої її віршів – це люди й звірі, рідна школа, дощик і сонечко, космос, день і ніч… Промінцем до реальності починає стелитися тема любові до України, рідно мови, світу без насилля, в якому «мати не плаче, що сина нема». Ще вона просить зникнути зі світу коронавірус. 

49 поезій, які представлені до уваги шанувальників поетичного слова, вражають своєю чистотою, дитячою щирістю та відвертістю

49 поезій, які представлені до уваги шанувальників поетичного слова, вражають своєю чистотою, дитячою щирістю та відвертістю. На обкладинці книги використано ілюстрації Дарини Гав’янець.

 Соломія Ващук.
 

 Свої «Веселкові мрії» Соломія подарувала читачам Горохівської центральної бібліотеки, директорка якої Ольга Єлісєєва і її колеги презентуватимуть книгу на одному зі захоплюючих творчих зібрань. А передмові вчителька української мови і літератури франківців Тетяна Кульган упевнена: «Соломіїні вірші стають щоразу кращими. У сузір’ї талантів Горохівщини зіронька Соломії Ващук сяє щоразу яскравішим натхненням».

Читайте також: COVID-19: у неділю на Волині захворіло 397 людей, на Рівненщині - 455​.

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel