Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині стверджують, що через «Велике будівництво» однієї дороги зруйновано іншу

Загалом у Дубровиці зруйновано близько 2,6 км магістральної дороги на в’їзді до міста.

Фото horyn.info.

На Рівненщині стверджують, що через «Велике будівництво» однієї дороги зруйновано іншу

Великовагові автомобілі, котрі перевозили бетон та асфальт з підприємства, розташованого у промисловій зоні міста, практично зруйнували дорожнє покриття на трьох вулицях

«Велике будівництво» однієї дороги  на Рівненщині стало причиною руйнування іншої. 

Про це, як інформує рівненський сайт «ГориньІнфо», йшлося під час засідання постійної комісії з питань будівництва та розвитку інфраструктури Рівненської обласної ради, яке відбулося вчора. Відповідне  звернення депутатів Дубровицької міської ради оприлюднив Дубровицький міський голова Богдан Микульський.

Як зазначено у зверненні, підтриманому депутатами Дубровицької міськради на сесії, капітальний ремонт національної автомобільної дороги Н-25 «Городище – Рівне – Старокостянтинів», який проводиться у межах президентської програми «Велике будівництво», обернувся для Дубровицької громади суттєвими проблемами. Адже великовагові автомобілі, котрі перевозили бетон та асфальт з підприємства, розташованого у промисловій зоні міста, практично зруйнували дорожнє покриття на вулицях Гагаріна, Нова та Миру в Дубровиці.

Але коли люди почали скаржитися, що у будинках тріскаються стіни, а дорожнє покриття стало руйнуватися, були змушені звернутися до ОДА та облради.

Загалом у Дубровиці зруйновано близько 2,6 км магістральної дороги на в’їзді до міста, тож там зараз навіть не кожен автомобіль може проїхати, – наголосив міський голова Дубровиці.

З огляду на ситуацію депутати Дубровицької міськради просять провести капітальний ремонт зруйнованого покриття коштом «Великого будівництва».

З огляду на ситуацію депутати Дубровицької міськради просять провести капітальний ремонт зруйнованого покриття коштом «Великого будівництва». Тож члени комісії рекомендували Рівненській ОДА розглянути можливість проведення капремонту відповідних доріг у Дубровиці.

Читайте також:Об'їзну дорогу біля Луцька просить включити у програму «Велике будівництво»

Реклама Google

Telegram Channel