Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
95-річна волинянка розкрила секрет довголіття

Многії літа!

Фото Володимир-Волинської міськради.

95-річна волинянка розкрила секрет довголіття

23-го листопада жителька Володимира-Волинського Ольга Гапонюк відзначила 95-літній ювілей

З цієї нагоди заступник міського голови Андрій Гудим завітав до ювілярки, аби привітати її, вручивши подяку міського голови та грошову допомогу, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Долучились до привітань на адресу ювілярки і заступниця начальника управління соціальної політики Алла Кузьмич разом із завідувачкою відділення соціальної допомоги вдома Галина Локтіонова. Гості побажали Ользі Мифодіївні міцного здоров’я, життєвої наснаги та подарували кошик з продуктовим набором.

Поділилась ювілярка і секретом свого довголіття, який вона вбачає у тому, що потрібно завжди бути задоволеним роботою, своїм оточенням.

Ольга Гапонюк розповіла, що головним її багатством є дочка, 12 внуків та правнук. Так склалось, що одна з дочок передчасно пішла з життя, тому жінці довелось замість матері виховувати своїх трьох внуків, які нині проживають за кордоном та частенько телефонують до бабусі. У післявоєнний час у віці 18-ти років пані Ольга працювала сестрою-господаркою у хірургічному відділенні лікарні, тривалий час працювала на швейній фабриці.

Поділилась ювілярка і секретом свого довголіття, який вона вбачає у тому, що потрібно завжди бути задоволеним роботою, своїм оточенням. Також довгожителька вважає, що саме спочила дочка її оберігає. Ольга Мифодієвна мешкає сама, тому тішиться опікою та щиро вдячна територіальному центру, а особливо соціальній працівниці Людмилі Бобін за допомогу, чуйність та уважність.

Читайте також: У громаді на Волині вітали 90-річну землячку.

Реклама Google

Telegram Channel