Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Порівняння бізнес-джетів першого та бізнес класу від July Gringuz з Novans Jets

Фото mydubai.media.

Порівняння бізнес-джетів першого та бізнес класу від July Gringuz з Novans Jets

Порівнювати ці два класи джетів досить складно, але, за словами засновника компанії Novans Jets Юлія Грінгуза, це необхідно робити, щоб зрозуміти справжню різницю в ціноутворенні та рівні комфорту перельотів

Насправді політ і бізнес і першим класом може бути дуже приємним. Але оскільки і перший клас, і бізнес-клас пропонують гідні умови, пасажири можуть ставити питання, в чому насправді різниця між ними?

Коротко, основні відмінності між ними можна звести до чотирьох категорій: місця, їжа та напої, зали очікування та обслуговування, повідомляє MyDubai.

Пасажирське місце є найбільш помітною різницею між польотами першого та бізнес-класу, оскільки багато провідних авіакомпаній пропонують сучасні люкси з розсувними дверима, панелями для усамітнення та великим кріслом. Пасажири бізнес-класу можуть розраховувати на більш стандартну конфігурацію сидінь – хоч і з набагато більшою кількістю крісел, місця для ніг та додатковим бонусом у вигляді повного відкидання спинки.

  Бізнес-клас на рейсах Емірейтс, які за словами July Gringuz, власника компанії Novans Jets є еталоном для решти бізнес-джетів у цьому сегменті. 

Квиток у першому класі також дає вам доступ до найкращих зал очікування в аеропорту, які часто можуть включати страви по меню, безкоштовне шампанське, розкішний СПА-салон і душ. Хоча бізнес-клас іноді може надати вам доступ до аналогічних залів, як і перший клас, ви не зможете отримати доступ до всіх зручностей вищого рівня, як ваші колеги першого класу.

Остання ключова різниця між першим класом та бізнес-класом зазвичай полягає в рівні обслуговування. Маючи всього 14 місць першого класу на більшості міжнародних рейсів, ті, хто подорожує на рівні лакшері, отримають додаткові послуги. Вони також найчастіше першими проходять реєстрацію та пасажирський контроль, а також без утомливої ​​черги забирають свій багаж.

Тепер давайте порівняємо бізнес та перший клас у різних авіаперевізниках. Ми провели невелике дослідження і з'ясували, що далеко не у всіх з них бізнес-клас кращий за перший.

Американські авіалінії

Одні з найвпливовіших авіаперевізників – American Airlines, які мають вже багаторічну історію та досвід.

Перший клас

Польоти першим класом найбільшої авіакомпанії Америки мають безліч переваг. Послуга Flagship First компанії American Airlines – це головна пропозиція, доступна тільки на міжнародних та деяких трансконтинентальних маршрутах, повідомляє NYCity.

 Перший клас в Американських авіалініях – найкраще місце за словами засновника компанії Novans Jets Юлія Грінгуза.

Звичайно, ви можете розраховувати на інші переваги, такі як швидка реєстрація та посадка, а також меню від шеф-кухаря та ретельно підібрані карти вин – плюс зручний набір піжам Casper чекатиме вас на борту.

Бізнес клас

American Airlines, більш відома своєю великою пропозицією бізнес-класу: Flagship Business. Цей варіант доступний для декількох маршрутів, і пропонує лише найкраще обслуговування. Хоча на деяких літаках сидіння можуть бути трохи менше, ніж у Flagship First, на міжнародних рейсах всі вони лежать рівно, що дозволяє трохи розслабитися перед посадкою.

Читайте ще: 10 революційних бізнес-джетів за останні 60 років за версією July Gringuz, засновника компанії Novans Jets

Британські авіалінії

British Airways – авіаперевізник зі світовим ім'ям, який одержав великий попит на місцеві перевезення на території Сполученого Королівства.

Перший клас

Переліт першим класом на British Airways дає вам доступ до власного просторого приватного люкса з широким плоским сидінням на основі піноматеріалу з ефектом пам'яті, що надає перельоту навіть на довгі відстані особливого комфорту. Кожна деталь була ретельно продумана: від дизайнерського посуду, столового срібла та скла до дорожніх сумок Elemis для пасажирів, подарованих пасажирам.

 July Gringuz, керівник компанії Novans Jets зазначив, що перший клас Flying British Airways дає доступ до власного люксу.

Пропонуючи ряд першокласних залів очікування по всьому світу, найрозкішнішим з них є елегантний зал Concorde, розташований у терміналі 5 лондонського аеропорту Хітроу та терміналі 7 аеропорту Джона Кеннеді у Нью-Йорку. Він призначений виключно для пасажирів першого класу та має невеликі кабінки, повний сервіс офіціантів, окремі кабінки для перевдягання та ультрасучасний бізнес-люкс.

Бізнес клас

Доступ до залів очікування Concorde Room - не єдина різниця між польотами першим та бізнес-класом на British Airways. Пасажири бізнес-класу (здебільшого) матимуть місце замість «люксу», проте на деяких рейсах авіакомпанії доступні нові «клубні люкси», які пропонують пасажирам першокласний рівень конфіденційності.

Бізнес-клас Британських авіаліній отримав приз «Найкращий перший клас» на конкурсі «Вибір мандрівників» на Tripadvisor вже четвертий рік поспіль, пропозиція першого класу Емірейтс заробила репутацію одного з найкращих у галузі.

 


 

Telegram Channel