Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Треба було встати і дати Зеленському по морді», – Юрій Бутусов

«Ваші жарти 95 кварталу набридли»: Бутусов звинуватив Зеленського у брехні.

Фотоколаж із сайту nv.ua.

«Треба було встати і дати Зеленському по морді», – Юрій Бутусов

Вчорашній пресмарафон Президента України обговорюють у кожній родині

Юрій Бутусов заявив, що єдиною адекватною відповіддю на звинувачення президента Володимира Зеленського у смертях на Донбасі через публікації журналіста, мав би бути ляпас, але його зупинила повага до статусу президента.

Про це пан Бутусов у коментарі журналістам після перепалки на пресмарафоні Зеленського, інформує «Українська правда».

«Чесно кажучи, ви знаєте, якщо б не повага до держави і до статуту президента України верховного головнокомандувача, єдиною відповіддю Зеленському, це треба було встати і дати йому по морді.

Він себе вів у цьому ефірі як людина без моралі і совісті, яка кидається словами через статус і затикає рот з допомогою свого прессекретаря», – заявив журналіст.

Юрій Бутусов назвав «ганебними» звинувачення президента у тому, що Бутусов винен у смертях українських військових на Донбасі через його публікацію про застосування військових дронів Bayraktar проти бойовиків ОРДЛО.

За словами журналіста, відео він отримав від українських військових, які пишаються застосуванням новітньої зброї. 

Зеленського і главу офіса президента Андрія Єрмака Бутусов назвав людьми, котрі ніколи не воювали і бачили зону ООС лише як туристи. 

«Президент себе вів у цьому ефірі як людина без моралі і совісті, яка кидається словами через статус і затикає рот з допомогою свого прессекретаря», – заявив журналіст.

Як відомо, 26 листопада під час зустрічі президента Володимира Зеленського із журналістами глава держави назвав Бутусова людиною, котра працювала на олігарха Ігоря Коломойського й образилася, бо не отримала посади у Міноборони.

За словами Зеленського, після публікації Бутусова про застосування дрона на Донбасі бойовики почали атакувати та зкидати бомби на позиції захисників: «На вашій совісті смерті людей. Після цього скільки було на нас атак і скинутих бомб дронами».

Зеленський додав, що йому доводиться обговорювати застосування Bayraktar із міжнародними партнерами.

Бутусов відповів, що Зеленському має бути соромно і він перекладає свою відповідальність на інших.

Читайте також у нас: «Забрали час на особисте життя» – Зеленський нахамив Ткачу на питання про гулянку Єрмака».

Telegram Channel