Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині у вогні загинула жінка. Чоловіка – врятували

Будьте обережні з вогнем.

Фото зі сайту Слово і діло.

На Волині у вогні загинула жінка. Чоловіка – врятували

У період з 22 по 28 листопада працівники пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 17 пожеж, здійснили 10 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт. В наслідок пожеж одну людину врятовано та одна людина загинула

22 листопада до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у підвалі триповерхового житлового будинку на вулиці Івана Франка,що у м. Володимирі-Волинському.

Під час проведення розвідки в підвалі будинку, вогнеборці в складі ланки газодимозахисної служби виявили чоловіка, допомогли йому вийти на свіже повітря та передали до рук медиків. Ним виявився чоловік без постійного місця проживання 1961 р.н., який від подальшої госпіталізації відмовився.

До ліквідації пожежі залучено особовий склад 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Володимира-Волинського ГУ ДСНС України у Волинській області.

Загалом для ліквідації пожежі залучались 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замикання електромережі.

26 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Романів Луцького району.

До місця події одразу направлено чергову варту рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцьк у складі двох відділень.

Прибувши до місця пожежі бійці ДСНС з`ясували, що вогнем охоплено будинок на площі 50 кв.м.

На місці пожежі було виявлено тіло жінки 1942 р.н.

Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замикання електромережі.

26 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на одному з промислових підприємств у с. Звірів Луцького району.

Пожежа виникла в металевій сушці для тирси. Вогнем знищено 3т тирси, пошкоджено сушку для тирси.

На гасіння ліквідації пожежі прибули рятувальники 1-ї та 6-ї Державних пожежно-рятувальних частин області. Через сильне задимлення рятувальники працювали в складі двох ланок в апаратах на стисненому повітрі.

Ймовірна причина пожежа – порушення технологічного регламенту.

Джерело: ГУ ДСНС України у Волинській області
Telegram Channel