Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У селі на Волині через завалену котельню школярів відправили на дистанційку

Газ на всій території школи перекрили, опалення вимкнули.

Фото Суспільного.

У селі на Волині через завалену котельню школярів відправили на дистанційку

Одноповерхова цегляна котельня, що поруч зі школою, завалилася вранці 29 листопада

Учні школи села Прохід Ковельського району, де зруйнувалася котельня, із 30 листопада навчатимуться в дистанційному форматі. Про це Суспільному розповів староста села Прохід Сергій Вашестюк.

За словами старости, одна із ймовірних причин руйнації – вибух природного газу, проте точну версію руйнування фахівці ДСНС поки не встановили.

– Сьогодні були експерти, вони встановлять, чи це було руйнування, чи це був вибух. Попередньо говорять, що вибух відбувся через газ, – зазначив староста.

 Із приміщення школи евакуювали 64 учні та 18 працівників

Котельня, яка була зведена у 2008 році, розташована за 30-40 метрів від школи. Під час обвалу ніхто не травмувався, з приміщення школи евакуювали 64 учні та 18 працівників, – розповіла фахівець ГУ ДСНС в області Віта Лукашевич.

За її словами, на місце обвалу виїхали рятувальники, які отримали виклик про дим з приміщення котельні на території школи. Як з'ясувалося, горіння в одноповерховій котельні не було, проте відбулося руйнування конструкцій будівлі. Староста села Сергій Вашестюк розповів, що газ на всій території школи перекрили, опалення вимкнули.

Читайте також: Після вибуху на Ратнівщині перевірять усі шкільні котельні Волині

 

 

Реклама Google

Telegram Channel