Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинський атовець виграв суд у чиновниці Держгеокадастру

Відповідно до рішення конкурсної комісії від 28 липня 2021 у конкурсі переміг уродженець Волині, учасник АТО, колишній очільник Головного управління Держгеокадастру у Волинській області  Володимир Боярчук.

Фото konkurent.ua.

Волинський атовець виграв суд у чиновниці Держгеокадастру

Судові дебати тривали з 10 серпня до 3 грудня цього року. Розглядали справу щодо визнання недійсними та скасування результатів конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області

Волинський окружний адміністративний суд виніс рішення щодо результатів конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Головного управління Держгеокадастру.

Про це повідомила пресслужба ГУ Держгеокадастру у Волинській області, передає волинське видання «Конкурент».

У п'ятницю, 3 грудня, завершилося слухання справи щодо визнання недійсними та скасування результатів конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Відповідно до рішення конкурсної комісії від 28 липня 2021 у конкурсі переміг уродженець Волині, учасник АТО, колишній очільник Головного управління Держгеокадастру у Волинській області  Володимир Боярчук. Однак чиновники ГУ Держгеокадастру в області оскаржили це рішення щодо визначення переможця. 

 Волинський окружний адміністративний суд виніс рішення про відмову в задоволенні позову та залишив результати конкурсу в силі.

Судові дебати тривали з 10 серпня до 3 грудня 2021 року. Сьогодні ж Волинський окружний адміністративний суд виніс рішення про відмову в задоволенні позову та залишив результати конкурсу в силі.

Нагадаємо, раніше, 20 липня, Володимир Боярчук програв суд у справі поновлення на посаді.

Читайте також:У 80 років одержав диплом лікаря й видав книгу про секрети довголіття

Telegram Channel