Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
За 20 000 гривень українка продала в сексуальне рабство 15-літню доньку

Їй винесли вирок.

Колаж із сайту caritas.ua.

За 20 000 гривень українка продала в сексуальне рабство 15-літню доньку

Горе-матір відсидить за це 6 років за гратами

Нагадаємо, у червні 2019 року слідчі поліцейські в Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ під процесуальним керівництвом Хмельницької обласної прокуратури задокументували факт продажу матір’ю своєї доньки для подальшої сексуальної експлуатації.

Поліцейські раніше вже притягували жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дитини.

44-річна жінка, переслідуючи корисливі мотиви, за 20 000 гривень продала свою на той час 15-річну доньку у сексуальне рабство. Дівчинка-підліток мала надавати інтимні послуги в закладі розпусти в одному з курортних регіонів, але матір це жодним чином не бентежило.

Слід зазначити, що поліцейські раніше вже притягували жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання дитини. Крім того, сама зловмисниця має широке коло тісних зв’язків із представниками кримінального світу.

14 грудня Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав горе-матір винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України, та визначив їй покарання у вигляді 6 років ув’язнення.

Читайте також: У центрі міста та на 25 поверсі: де займалися сексом українці-екстремали у 2021 році (Фото, відео 18+).

Telegram Channel