Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Померла 39-річна лучанка, яку збив неповнолітній на Соборності

Триває слідство.

Фото Суспільне.

Померла 39-річна лучанка, яку збив неповнолітній на Соборності

Жінки не стало сьогодні близько 7 години ранку

39-річна Олена, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій на переході біля «Там Таму» в Луцьку, померла в лікарні.

Інформацію про смерть жінки ІА Волинські Новини підтвердив завідувач реанімаційного відділення Волинської обласної клінічної лікарні Павло Гащишин.

Втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Аварія трапилася 12 грудня близько 14 години на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами. За кермом авто був 16-річний лучанин Дмитро Рудюк.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей.

Нагадаємо, на лікування постраждалої в аварії на Соборності лучанки міськрада виділила 100 тисяч.

Telegram Channel