Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
В Україну увірветься потепління: синоптики дали прогноз на початок тижня

Оце так!

Фото 5.ua.

В Україну увірветься потепління: синоптики дали прогноз на початок тижня

На початку наступного тижня погода в Україні буде теплою та дощовою. Подекуди також може випасти сніг, а в деяких областях повітря вдень прогріється до +10 тепла

Про це свідчать дані Укргідрометцентру, передає obozrevatel.com. У понеділок, 3 січня, ще очікуються значні морози, а надалі температура майже скрізь буде плюсовою і вдень, і вночі (щоб подивитися карти погоди, доскрольте сторінку до кінця).

Вночі на сході, півночі, півдні та в центрі країни очікуються морози від -1 до -13 градусів, а у західних областях буде до +4 тепла.

У понеділок в Україні вдень повітря прогріється до +1...+8 градусів за Цельсієм. Вночі на сході, півночі, півдні та в центрі країни очікуються морози від -1 до -13 градусів, а у західних областях буде до +4 тепла.

На заході очікуються дощі, вночі може йти мокрий сніг. Східні регіони також накриють опади, там прогнозують сніг, який вдень може переходити в дощ. В інших областях буде сухо та сонячно.

У Києві та області завтра вдень 4-6 градусів тепла, вночі від -2 до -4 градусів. Опадів у столиці та регіоні не очікується.

Погода в Україні 4 січня

У вівторок в Україні значно потеплішає. Вдень температура повітря в країні коливатиметься від 0 до +9 градусів за Цельсієм. Вночі – від -1 до +6, найтепліше буде на півдні.

Невеликі опади у вигляді дощу очікуються у Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. На Донеччині, Луганщині та Харківщині – мокрий сніг із дощем.

У Київській області 4 січня буде сухо, температура повітря і вдень, і вночі буде близько +2...+4 градусів.

Погода в Україні 5 січня

У середу в Україні буде хмарно та дощитиме, опади накриють майже всю територію країни. Сухо буде лише на південному сході, проте й там сонце весь день буде ховатися за хмарами.

Вдень по Україні буде від +2 до +12 градусів, найтепліше на півдні. А вночі температура повітря коливатиметься від -1 до +5 градусів за Цельсієм.

У Києві та області очікуються дощі, повітря прогріється від 2 до 4 тепла.

Читайте також: Модельєр з Волині створив новорічну сукню-ялинку.

Telegram Channel