Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Львові помер відомий український актор

Світла пам’ять!

Фото з відкритих джерел.

У Львові помер відомий український актор

Відомий український актор Євген Іванович Федорченко помер у четвер, 13 січня, у Львові. Йому було 75 років

Як повідомляє Обозревател  сумну новину повідомила його дочка на особистій сторінці у фейсбуці. «Таточку. Як же боляче. Люблю», – коротко написала дівчина (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

Вона додала, що про церемонію прощання з актором повідомить пізніше.

Користувачі мережі висловили слова скорботи у коментарях та зазначили, що Євген Федорченко був дуже талановитою людиною.

«Мої співчуття», «Світла пам'ять», «Євген пішов у засвіти», «Щирі співчуття сім'ї», «Дуже шкода, мій улюблений актор театру!», «Мої співчуття – твого тата любили всі і він залишиться в нашій пам'яті», «Велика втрата», «Хороша була людина», «Не віриться, таких акторів більше не буде», «Улюблений артист тисяч і тисяч глядачів. Душа і серце, що любить, талант, інтелект, висока духовність – все в ньому», – пишуть люди.

Євген Федорченко закінчив диригентський факультет Самбірського культурно-освітнього училища. А потім вступив до Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Івана Карпенка-Карого.

Нагадаємо, що Євген Федорченко закінчив диригентський факультет Самбірського культурно-освітнього училища. А потім вступив до Київського державного інституту театрального мистецтва ім. Івана Карпенка-Карого.

До речі, Федорченко зіграв у таких кінострічках, як «Мускал» (1990), «Карпатське золото» (1991), «Час збирати каміння» (1993-1996), «Ісус, син Бога живого» (1995), «Таємниця Маестро» (2006) та «Ганна Герман» (2012).

Раніше OБОЗР писав про те, що раптово померла видавець журналу Vogue UA Олена Чернова, яка очолювала глянець із початку його відкриття в Україні. Також ми писали про те, що помер відомий у Львові барабанщик Ігор Лесько, якого знають як Марцефал.

Читайте також: Від коронавірусу помер дворазовий олімпійський чемпіон з біатлону

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel