Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нідерландські музеї і театри відкрилися як спортзали та перукарні (Фото)

Перукарня у невеликому театрі De Roode Bioscoop в Амстердамі.

AMSTERDAM, NETHERLANDS - JANUARY 19: De Roode Bioscoop, a small theatre, is turned into a hairdressor and massage saloon on January 19, 2022 in Amsterdam, Netherlands. The country's cultural venues, such as theaters, remain largely shuttered due to Covid-19 lockdown measures, but a variety of "non-essential" shops, gyms and hairdressers were allowed to reopen last week. To highlight the ongoing impact of these restrictions on the culture sector, theaters around the Netherlands opened their doors to host hairdressers. (Photo by Sanne Derks/Getty Images)

Фото Getty Images.

Нідерландські музеї і театри відкрилися як спортзали та перукарні (Фото)

Локдаун у Нідерландах було запроваджено у грудні, однак вже в середині січня частину обмежень зняли. Зокрема, було відновлено роботу магазинів, які не продають товари першої необхідності, тренажерних залів, перукарень, манікюрних салонів та борделів. Натомість як заявив, прем’єр-міністр Марк Рютте кінотеатри, музеї, театри та концертні майданчики залишаться закритими

У Нідерландах театри та музеї відкрилися в якості спортзалів та перукарень на знак протесту проти коронавірусних обмежень, запроваджених урядом.

Таким чином заклади висловили свій протест проти продовження загальнонаціонального карантину в секторі мистецтв тоді, як обмеження на деякі види бізнесу було послаблено, передає Суспільне The New York Times.

Таким чином заклади висловили свій протест проти продовження загальнонаціонального карантину в секторі мистецтв тоді, як обмеження на деякі види бізнесу було послаблено.

Dutch Theaters Host Haircuts To Highlight Covid Impact On Culture Sector
Кабаре Yentl en de Boer на сцені в de Kleine Komedie проводить виставу на 50 осіб, тоді як сцену перетворили на перукарню/2022 Getty ImagesЧи

 

Dutch Theaters Host Haircuts To Highlight Covid Impact On Culture Sector
Манікюрний салон у музеї Ван Гога в Амстердамі/2022 Getty Images 

 

Dutch Theaters Host Haircuts To Highlight Covid Impact On Culture Sector
Масажний салон у театрі De Roode Bioscoop/ 2022 Getty Images

 Читайте також:У місті на Волині можуть відкрити ще один кінотеатр

Реклама Google

Telegram Channel