Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З України телефонували міністру Білорусі Макею і розповіли про «вагнерівців» – Бурба

Василь Бурба.

Волинь-нова

З України телефонували міністру Білорусі Макею і розповіли про «вагнерівців» – Бурба

Ексначальник військової розвідки Василь Бурба розповів, що відразу після того, як українська влада дізналася про спецоперацію щодо «вагнерівців» з української сторони телефонували міністру закордонних справ Білорусі Володимиру Макею

Про це Бурба в інтервю «Українській правді»: «Екскерівник розвідки Бурба: Питання не в тому, чи буде наступ. Питання в тому, чи ми готові».

Бурба зазначив, що чув про дзвінок. За його словами, «дзвінок чи росіянам, чи Макею – це державна зрада. Що таке державна зрада? Це передача відомостей, що становлять держтаємницю, іноземній стороні, ворогу».

«Можливо, той агент російський, якби одразу подзвонив росіянам, це було би явно. Тобто агентура в Офісі – дійсно грамотна, толкова, але працює не так відкрито».

«Можливо, той агент російський, якби одразу подзвонив росіянам, це було би явно. Тобто агентура в Офісі – дійсно грамотна, толкова, але працює не так відкрито», - пояснив він.

Читайте також: Ексначальник ГУР: Російська агентура в Офісі президента грамотна​.

Також Бурба підтвердив, що між Офісом президента та адміністрацією Лукашенка була нібито домовленість, що українці здають місцезнаходження «вагнерівців», а білоруси, в свою чергу, цих людей передають у Київ.

Реклама Google

Telegram Channel