Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Адвокат Ілля Новіков: Порошенко не буде брати участь у шоу за сценарієм Зеленського

«Вони чекають на можливість показати вам це шоу. Цього шоу не відбудеться – я вам це обіцяю».

Фото Європейська солідарність.

Адвокат Ілля Новіков: Порошенко не буде брати участь у шоу за сценарієм Зеленського

Адвокат п’ятого Президента Ілля Новіков у Київському апеляційному суді повідомив журналістам, що справа проти Петра Порошенка від самого початку була політичною, і події навколо неї це підтверджують. Він наголосив, що Петро Порошенко не буде брати участь у шоу, сценарій якого пишеться на Банковій

«Сьогодні ми приїхали до Апеляційного суду, і начебто через те, що не доставили матеріали справи, засідання не відбудеться. Мене вже заздалегідь «привітали» з днем народження, бо на мій день народження на 11 лютого перенесли це засідання. Дякую красно», – іронізує Новіков.

«Ми бачимо, що ця справа ніколи не була чисто юридичною, – це суто політична справа. Ми бачимо, що вона повністю перейшла у політичну площину, у площину піару. Ви ж розумієте, що це не якась спецоперація – привезти кілька папок з документами з Печерського суду, з Володимирської на Солом’янську до Апеляційного суду», – зауважує Ілля Новіков.

Вони хочуть зробити картинку, коли одночасно Порошенко з Медведчуком заходять до будівлі ДБР, щоб потім розповідати – ось дивіться, вони разом. Це їхній план і сценарій.

«Чому так сталося? Чому не привезли ці матеріали? І чому вони залишили нашу апеляційну скаргу без розгляду? У мене є певні припущення. Відбувається тиск на Офіс Генерального прокурора. Ірина Венедіктова двічі пішла в одноденну відпустку, коли треба було підписати підозру Порошенку і коли треба було погодити клопотання про арешт Порошенка. А наразі вона нам каже – ні, всі гаразд, я повністю згодна з моїми підлеглими. Це не так. Ви це розумієте. Не ходять прокурори у відпустку одноденну, коли все так», – зауважує адвокат.

«Була вже провокація, коли нас повідомили, що вони нібито запланували одночасний допит Порошенка з Медведчуком. Ми знаємо, що це не фейк. Вони це планують. І на наше переконання – це взагалі головна мета. Вони хочуть зробити картинку, коли одночасно Порошенко з Медведчуком заходять до будівлі ДБР, щоб потім розповідати – ось дивіться, вони разом. Це їхній план і сценарій», вважає Новіков.

«Ще раз говоримо: Порошенко не співпрацюватиме з людьми, які планують ці картинки, ці сценарії і цей піар. Він уже дав показання у червні минулого року. Ці показання є. Якщо ДБР каже, що їм начебто бракує його показань – ні, у них є його показання», – говорить адвокат.

«Вони чекають на можливість показати вам це шоу. Цього шоу не відбудеться – я вам це обіцяю», – резюмує Новіков.

Читайте також: Неприхований тиск на слідство: Геращенко повідомила про перешкоджання активістам біля Апеляційного суду Києва​.

Telegram Channel