Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зимова Олімпіада: хто лідирує і кого втратила Україна

На жаль, два поспіль тести на коронавірус, здані Дар’єю Блашко, виявилися позитивними.

Фото із сайту isport.ua.

Зимова Олімпіада: хто лідирує і кого втратила Україна

Норвегія продовжує займати перше місце в медальному заліку Ігор в Пекіні

У другий день Олімпіади відбулися змагання в 10 видах спорту, в яких було розіграно 4 комплекти нагород у ковзанярському спорті, лижних перегонах, стрибках з трампліну і фристайлі.

За підсумками другого дня Україна не здобула медалей.

Натомість день відзначився історичними здобутками Австралії та Нової Зеландії, які вибороли для себе перші золоті нагороди в історії Олімпійських ігор.  

Перше місце в медальному заліку продовжує утримувати Норвегія, яка до двох золотих нагород першого дня додала бронзу Галлґейра Енґебротена у забігу на 5000 метрів у ковзанярському спорті.

На другому місці розташувалася Швеція, яка у другий день ігор здобула золото в ковзанярському спорті. Першу за 44 роки перемогу в цьому виді для синьо-жовтих виборов із світовим рекордом Нільс ван дер Пул. 

Третю позицію займає ОКР (команда російського олімпійського комітету) з однією золотою, двома срібними і двома бронзовими нагородами.

 

 Сьогодні покладаємо особливі надії на наших біатлоністок, адже у них відбудеться індивідуальна гонка на 15 кілометрів.

 Сьогодні покладаємо особливі надії на наших біатлоністок, адже у них відбудеться індивідуальна гонка на 15 кілометрів.

Україну представляють:

Індивідуальна гонка. Жінки(11:00)

21.  Ірина Петренко

32.  Юлія Джима

62.  Валя Семеренко.

Реклама Google

Напередодні другого старту Олімпіади у біатлоні наша жіноча команда втратила ще одну бойову одиницю у своєму складі. На жаль, два поспіль тести на коронавірус, здані  Дар’єю Блашко (на фото), виявилися позитивними.

Спортсменка переведена в режим ізоляції і не зможе взяти участь у завтрашніх індивідуальних гонках, незважаючи на те, що у старт-листі вона заявлена під 79-м номером.

Біатлоністка почувається добре. Але для виходу з режиму ізоляції необхідно здати два негативні тести з інтервалом не менше ніж 24 години.

Читайте також у нас: «Португалія помстилася Росії за Україну, ми ж залишилися без медалей (Відео)».

Telegram Channel