Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Блокпости навколо Луцька охороняють поліцейські,тероборона і добровольці, – Поліщук

На Луцьком нині мирне небо.

Фото ІА Конкурент.

Блокпости навколо Луцька охороняють поліцейські,тероборона і добровольці, – Поліщук

 1 березня на позачерговій сесії міської ради, міський голова Ігор Поліщук попросив депутатів усім згуртуватися і разом дбати про оборону міста

«Ще з четверга оперативним штабом було прийнято рішення про встановлення у нашому місті блокпостів. І сьогодні велика кількість цих блокпостів, на яких чергують правоохоронці, тероборона, добровольці, побудовані навколо нашого міста. Там знаходиться більше трьохсот протитанкових їжаків та більше 25 тисяч коктейлів Молотова. Я хочу подякувати усім, хто виготовляв коктейлі Молотова, хто підвозив пісок, мішки і блоки для облаштування цих блокпостів, хто фізично допомагав. Я особисто об'їжджав ці блокпости, де працювали сотні людей, – зазначив мер. 

З четверга оперативним штабом було прийнято рішення про встановлення у нашому місті блокпостів. І сьогодні велика кількість цих блокпостів, на яких чергують правоохоронці, тероборона, добровольці, побудовані навколо нашого міста.

За його словами, нині в Луцьку більше 25 тисяч коктейлів Молотова.

«Цієї кількості, яка на сьогоднішній день в нас є, - достатньо. В разі необхідності їх знову виготовляти, ми будемо про це повідомляти,» - наголосив Ігор Поліщук.

Останні новини війни:

 
Telegram Channel