Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучанин, студентський мер столиці, допомагає киянам у бомбосховищах

Такий час, що все поєдналося у неймовірному плетиві, коли найбільше, чого хочеться бажати собі й іншим – миру, але з сильною жовто-блакитної барвою.

Фото Укрінформу.

Лучанин, студентський мер столиці, допомагає киянам у бомбосховищах

Максим Макарчук – студент Національного медичного університету ім. О.Богомольця сьогодні допомагає людям в бомбосховищі столиці і так зустрічає день народження

Хлопець раніше закінчив Ківерцівський медичний коледж і навчання в медичному університеті поєднує з роботою в одній із київських лікарень. Коли російські окупанти напали на Україну, Максим взявся сумлінно виконувати свою роботу в місцях, де кияни, серед яких багато літніх людей і дітей, ховаються від обстрілів. 

Максим не зміг дістатися до місця роботи, але сумлінно виконує свою роботу в місцях, де кияни, серед яких багато літніх людей і дітей, ховаються від обстрілів. 

Сьогодні Максим Макарчук відзначає день народження. Рідні з Луцька вітають його з особистим святом.

Максиме! Сьогоднішній твій день народження трагічний і історичний. Хоч відзначати його доводиться в бомбосховищі, але він залишиться у твоїй і нашій пам'яті, як приклад незламності нашого українського духу, мужності, сили, самовідданості й патріотизму! Гордимося тобою і бажаємо миру та міцного здоров'я! 

Нагадаємо, у червні 2021-го студентським мером Києва-2021/2022 обрано лучанина Максима Макарчука, студента Національного медичного університету ім. О.Богомольця. Гаслом тодішньої кампанії звучав так: «Інакший Київ — для Нової України». 

 

 Читайте також: Київ, Харків та Херсон нині є найгарячішими точками України

Реклама Google

Telegram Channel