Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Доброго вечора, ми з України!»:Авторів патріотичного хіта відзначили (Відео)

Трек зібрав десятки мільйонів переглядів у різних адаптаціях на відео- та аудіоплатформах і очолив кілька міжнародних музичних чартів.

Фото із сайту volynnews.com.

«Доброго вечора, ми з України!»:Авторів патріотичного хіта відзначили (Відео)

Автори трека «Доброго вечора, ми з України» отримали відзнаки у своєму рідному місті. Діджеї, які створили хіт, що надихає українців на перемогу, вже стали зірками не тільки у Кременчуці, а й по всій країні

Автори трека «Доброго вечора, ми з України» отримали відзнаки у своєму рідному місті. Діджеї, які створили хіт, що надихає українців на перемогу, вже стали зірками не тільки у Кременчуці, а й по всій країні.

Як передає кореспондент УНІАН, у вівторок на сесії Кременчуцької міської ради мер Віталій Малецький вручив відзнаки «За заслуги перед містом» DJ ProBass (Артему Ткаченку) та DJ Hardi (Максиму Мокренку).

Як заявив міський голова, цей трек постійно звучить в ефірі цілодобового інформаційного марафону, на нього створено понад 230 тисяч відеороликів у соцмережах.

Трек «Ми з України» дає сьогодні українцям та нашим друзям в усьому світі неймовірний заряд енергії, впевненість у Збройних силах та близькій перемозі.

«Трек зібрав десятки мільйонів переглядів у різних адаптаціях на відео- та аудіоплатформах і очолив кілька міжнародних музичних чартів. Трек «Ми з України» дає сьогодні українцям та нашим друзям в усьому світі неймовірний заряд енергії, впевненість у Збройних силах та близькій перемозі.

І ми неймовірно пишаємося тим, що авторами треку є наші земляки! DJ ProBass (Артем Ткаченко) та DJ Hardi (Максим Мокренко) стали героями нашого часу. Сьогодні на сесії міської ради я з радістю вручив хлопцям заслужені відзнаки від міста», – зазначив Малецький.

Артема Ткаченка нагороджено нагрудним знаком «За заслуги перед містом». Максим Мокренко отримав нагрудний знак та Подяку міського голови Кременчука.Довідка

Артем Ткаченко є автором неофіційного гімну Кременчука «В кожного з нас в серці він є», співзасновником фестивалю Extreme zone, чемпіоном України з діджеїнгу.

Читайте також: Підуть на допомогу Україні: Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки на концерти (Відео)

Telegram Channel