Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Якщо путін буде готовий зустрітися із Зеленським, це можна організувати хоч завтра, – Кулеба

Головнокомандувач держави-терориста лише вдає, що готовий до прямих переговорів.

Фото «УП».

Якщо путін буде готовий зустрітися із Зеленським, це можна організувати хоч завтра, – Кулеба

Зеленський повністю готовий до розмови з главою росії

Президент України Володимир Зеленський цілком готовий до зустрічі з путіним. Якщо президент росії таки наважиться на особисті переговори, їх можна буде організувати в будь-який момент, передає «УП».

Якщо путін виявить готовність до зустрічі з Зеленським, то це можна буде організувати «буквально хоч завтра, хоч післязавтра». Про це розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Країни влаштували справжнє змагання за право проведення зустрічі Володимира Зеленського та путіна, якщо вона таки відбудеться.

Кулеба зауважив, що Володимир Зеленський повністю готовий до розмови з путіним.

Якщо путін виявить готовність до такої зустрічі, то буквально хоч завтра, хоч післязавтра. Президент Зеленський до цієї зустрічі готовий. Його позиція чітка, вона сформульована з усіх питань, і Україна до цієї розмови готова, – заявив очільник МЗС.

Але наразі головнокомандувач держави-терориста лише вдає, що готовий до прямих переговорів. Він відправляє своїх перемовників, аби ті все вирішували, хоч вони не мають мандату для погодження й організації багатьох питань.

Міністр закордонних справ розповів, що країни влаштували справжнє змагання за право проведення зустрічі Володимира Зеленського та путіна, якщо вона таки відбудеться.

Я можу сказати, що змагання за право провести зустріч Зеленського і путіна більш запекле, ніж змагання за проведення Олімпійських ігор, – сказав Кулеба.

Наразі Україна на всіх фронтах порушує питання виплати росією репарацій за заподіяну Україні шкоду і вбивства наших людей. Це питання розглянуть через Міжнародний суд ООН.

Безумовно, за все доведеться заплатити й не лише грошима. Але й посадкою конкретних людей, які вчиняли воєнні злочини й злочини проти людяності на території України. Я дуже високогуманістична людина і вихований на засадах людяності. Але за кожну сльозу, за кожну краплину крові, за кожну розбиту цеглинку Росія буде платити. І скільки я буду займатися своєю роботою, стільки буду працювати заради того, щоб це сталося, – заявив міністр.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel