Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Кремль хотів зігнати українців у концтабори в Сибіру й примусити будувати міста», – секретар РНБО

«Ми на такі речі звертаємо увагу».

Фото пресслужби РНБО.

«Кремль хотів зігнати українців у концтабори в Сибіру й примусити будувати міста», – секретар РНБО

Фюрер путін нас просто ненавидить

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов стверджує, що російська верхівка мала плани з депортації значної частини українців до концентраційних таборів на заході Сибіру для примусових робіт із будівництва нових міст росіянам.

Про це йдеться в інтерв’ю Данілова для «Української правди», яке оприлюднять 22 квітня в п’ятницю

«6 вересня 21-го року вийшла стаття Шойгу, яка мала назву «О новых городах Сибири». Мало хто звернув увагу на цю публікацію, але ми на такі речі звертаємо увагу.

Уважно її тоді прочитавши, ми мали розуміння, що бажання за рахунок наших громадян, саме нашої країни, розбудовувати Сибір, як це вже було неодноразово, у них ніколи не зникне.

Бажання за рахунок наших громадян, саме нашої країни, розбудовувати Сибір, як це вже було неодноразово, у них ніколи не зникне.

Шойгу прямо озвучив цей план – побудувати від 3 до 5 великих міст від 300 тисяч до мільйона населення. І, відповідно, це мали бути українці.

Усі повідомлення, які нам надавала розвідка партнерів, була про концтабори, фільтраційні табори, а також фізичне знищення президента і вищого політичного керівництва на першому місці».

 

 На думку Данілова, у статті Шойґу натякнув про те, що на примусових роботах мали працювати українці. Російський міністр написав, що до робіт мали б, мовляв, залучати громадян із країн Співдружності Незалежних Держав.

Проте, наполягає Данілов, громадяни інших країн СНД не мали такої кількості фізично спроможних громадян для звершення такого масштабного задуму з будівництва нових міст.

Читайте також у нас: «Окупанти обстріляли ракетами острів Хортицю, є поранені​».

Telegram Channel