Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Візит Джолі до Львова – її власна ініціатива, – представник ООН

Анджеліна Джолі приїхала до Львова за власним бажанням.

Фото: УНН.

Візит Джолі до Львова – її власна ініціатива, – представник ООН

Офіційний представник ООН Метт Солтмарш розповів, що візит знаменитої акторки Анджеліни Джолі на захід України був її власною ініціативою.ООН до цієї поїздки не мав стосунку 

Анджеліна Джолі вирішила приїхати до Львова, де перебуває чимало переселенців та поспілкуватися з біженцями віч-на-віч. Цей візит не був організований у межах гуманітарної місії ООН.

Про це розповів офіційний представник ООН Метт Солтмарш виданню CBC News. Він сказав, що ООН не має жодного стосунку до візиту зірки, передає 24 канал. 

Анджеліна Джолі приїхала до України з особистої ініціативи, і ООН не має жодного стосунку до цього візиту, – сказав Солтмарш.

Нагадаємо, одну з найвідоміших голлівудських зірок заскочили в кафе «Львівські круасани» на Сихові. Несподіваний візит приємно здивував відвідувачів закладу, а українці створили вже чимало мемів в мережі. Зірка прибула під супроводом охорони. 

Анджеліна Джолі приїхала до України з особистої ініціативи, і ООН не має жодного стосунку до цього візиту

Опісля вона поїхала до Головного залізничного вокзалу Львова. Там акторка зустріла пасажирів евакуаційного потяга з Покровська.

Крім цього, вона встигла поспілкуватися з біженцями на вокзалі міста та відвідати поранених дітей від обстрілів в Краматорську та на Сході країни, поки у Львові не почалась повітряна тривога. Їй довелося бігти в укриття зі всіма людьми

Ролик з американською акторкою у «Львівських круасанах» зняла українська журналістка Майя Підгородецька.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel