Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Горохівські рятувальники влаштували тренування на свіжому повітрі (Фото, відео)

Рятувальники навчали людей надавати першу допомогу.

Фото ДСНС.

Горохівські рятувальники влаштували тренування на свіжому повітрі (Фото, відео)

Такі заняття є запорукою чітких та злагоджених дій у непридатному для дихання середовищі під час гасіння пожеж та в інших екстремальних ситуаціях

9 травня рятувальники 9 ДПРЧ 1 ДПРЗ  Головного Управління ДСНС України у Волинській області провели тренування в засобах індивідуального захисту органів дихання та зору на свіжому повітрі  й у пристосованому приміщені.

За легендою тренувань, рятувальники пдопомагали потерпілій особі, що опинилася в непридатному для дихання середовищі.

Практичне заняття складалося з двох етапів. На І-му відпрацьовувався порядок включення та виключення з апаратів захисту органів дихання та зору у визначеній послідовності.

На ІІ-му етапі відпрацьовували попередій етап в комплексі з постановкою тактико-технічного завдання ланці ГДЗС для роботи в умовно задимленій зоні.

За легендою тренувань, рятувальники допомагали потерпілій особі, що опинилася в непридатному для дихання середовищі. Чергове відділення у складі ланки ГДЗС провело  розвідку та пошук потерпілого в темряві. Після винесення людини на свіже повітря, ланка ГДЗС слідувала на локалізацію та ліквідацію умовної пожежі.

 

Володимир ЛИСЮК, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області старший лейтенант служби цивільного захисту.

Читайте також останні новини війни: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel