Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Під ударом – люди Путіна і фейкові утворення на Донбасі: Японія наклала санкції на 141 росіянина

Японія ввела чергові санкції проти Росії.

Фото: "Українська правда".

Під ударом – люди Путіна і фейкові утворення на Донбасі: Японія наклала санкції на 141 росіянина

Увесь цивілізований світ підтримує Україну у боротьбі російськими окупантами.

Зокрема, Японія ввела проти країни терористки чергові санкції. Під ударом опинився 141 росіянин. Про це повідомляє 24 канал із помиланням на 

МЗС Японії https://24tv.ua/pid-udarom-lyudi-putina-feykovi-utvorennya-donbasi-yaponiya-naklala_n1974881

Окрім цього, санкції ввели проти квазіреспублік Л/ДНР. Зокрема, проти їхнього «керівництва». 

Японія ввела санкції проти 141 росіянина

Через цинічне вторгнення Росії в Україну Японія ввела санкції проти 141 громадянина Росії та жителя квазіреспублік у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, обмеження ввели проти прем'єра країни-терористки Михайла Мішустіна, заступника секретаря Ради безпеки Рашида Нургалієва та родичів бізнесмена Геннадія Тимченка.

Загалом санкції ввели проти 141 людини: 8 росіян, 133 чиновників невизнаних республік на Донбасі, зокрема так званого «міністра» вугілля та енергетики Руслана Дубовського.

Загалом санкції ввели проти 141 людини: 8 росіян, 133 чиновників невизнаних республік на Донбасі, зокрема так званого «міністра» вугілля та енергетики Руслана Дубовського.

У Японії виявлятимуть та заморожуватимуть активи підсанкційних осіб.

Окрім цього, заборонять проводити з ними фінансові операції, зокрема укладати договори про депозити чи позики.

Також в Японії запровадили заборону на експорт товарів та проведення транзакцій для 71 російської компанії. Серед них:

«Алмаз-Антей», ВНДІ «ЕТАЛОН», «Інтелтех», корпорацію «Тактичне ракетне озброєння» та інші. Також до списку включили науково-дослідні інститути та технічні бюро, що спеціалізуються на засобах зв'язку. Після зустрічі G7 Японія таки погодилася на нафтове ембарго проти Росії

Коротко про попередні санкції Японії проти Росії

*У відповідь на вторгнення Росії в Україну Японія вже ввела проти країни-агресорки кілька пакетів санкцій. Зокрема, її виключили з режиму найбільшого сприяння у торгівлі.

*Окрім цього, Японія заборонила експортувати в Росію понад 300 товарів, зокрема люксові автомобілі, предмети розкоші, напівпровідники, радари, сенсори, лазери та іншу техніку.

*Також під заборону потрапив імпорт 38 видів російських товарів – шпону, деревної тріски, автомобілів та мотоциклів, пива, вина, горілки та інших.

)Водночас Японія ввела санкції проти 9 найбільших банків країни-терористкиЗагалом у японські санкційні списки тепер входять понад 700 громадян Росії та Білорусі, а також більш ніж 200 організацій.

Читайте також: Замість руки – титановий протез: цікаві факти про Іллю Самойленка з «Азова»

Реклама Google

Telegram Channel