Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Екстрасенс: за військові злочини відповідатиме не путін, а… лукашенко

Ці двоє мали чітку мету стерти Україну з лиця землі, а натомість отримають розпад імперії і суд у Гаазі.

Фото із сайту youtube.com.

Екстрасенс: за військові злочини відповідатиме не путін, а… лукашенко

Учасник «Битви екстрасенсів» Сергій Кобзар (на фото) пророкує поразку росії і поділ її на частини

Україна отримає перемогу у війні з росією, але главі кремля володимиру путіну вдасться уникнути суду у Гаазі. За військові злочини відповідатиме президент білорусі олександр лукашенко.

На росію чекає розвал, який почнеться відразу ж після падіння путінського режиму. Про це заявив учасник «Битви екстрасенсів» Сергій Кобзар.

За його словами, ймовірність перевороту в росії є дуже високою, що надалі спровокує територіальний поділ країни.

«Розвал буде 100 відсотків. Як тільки закінчиться війна, впаде режим, буде поділ територій», — зазначив він.

Пораненого ведмедя залишати не можна. Його треба знищити.

Кобзар наголосив, що перемога у війні буде за Україною, адже переломний момент у боях стався ще в березні. Водночас він додав, що росія спробує взяти реванш, якщо її не «дотиснуть» в економічному плані.

«Пораненого ведмедя залишати не можна. Його треба знищити. Знекровити економіку до такого стану, щоб у них стояв вибір між «купити кілограм борошна чи порох для патронів», — підсумував Кобзар.

Реклама Google

До речі, наймолодший мольфар України Орест Стафійчук вважає, що путін помре від тяжкої хвороби найближчим часом. На його країну чекає розпад, що може призвести до того, що рф зовсім зникне з карти світу.

А відомий астролог і суддя проєкту «Битва екстрасенсів» Хаял Алекперов зазначив, що Україна переможе у війні з Росією, а на агресорку чекає розплата за все скоєне. Кремль приречений на поразку, на що вказує і день російського вторгнення — 24 лютого вважається дуже несприятливою датою.

Сергій Кобзар наголосив, що перемога у війні буде за Україною.

Читайте також на volyn.com.ua: «Сенсаційна аварія: піарниця Ферар і ексголова Рівненської облради Данильчук п’яні потрапили у ДТП (Відео)​».

Telegram Channel